Fazla gaz verme düşersin

puhahahahaaa :mrgreen: adam bi artislik yapayım demiş.ıçmış batırmış.yalnız videoyu çeken de az değilmiş yoksa adamın kendi isteğiyle bu videoyu internete verdiğini sanmıyorum.

Yuh ya daha yeni alıyorsun git devir sen aleti. Yok böyle bişey ya.

buyrun o kadar avrupa yolları dediniz adam ne hale geldi bu güzel düzgünyapılan yolda tabi düşer yani yinede en iyi yollar bize ait :D :pl:

umarım bu adamın halıne gulen arkadaslara Allah daha beterını vermez!
ben arkadasa gecmıs olsun dıyorum

yuh abi bence bu dünyadaki en çizik karizmadır.....
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
adam az kalsın düşüyou ha
:thumleft: :thumleft: :thumleft: :thumleft: :thumleft: :thumleft: :thumleft: :thumleft: :thumleft:

arkadaslar kimseye gülmeyin böyle is herkesin basina gelebilir.yeni motorlarda gayet tabii lastiklerde yeni. yeni lastiklerdede bir cila tabakasi var bundan dolayi 100-150 km ayni buz üzerinde gidiyormus gibi oluyorsunuz videoda gördügüm kadariyla birden gaz verince tekerin o kaygan tabakasi yüzünden kayiyor. kayan vatandasda belki hayatinda ilk defa sifir motor kullaniyor böyle olaylar avrupada cok oluyor.ben tecrübeli bir motorcu oldugum halde(sadece yaz aylarinda 9000-10000km yapiyorum)2 sene önce lastikleri degistirttim sadece 500 metre gittikten sonra bir arabayi sollamak icin gaz vermek zorunda kaldim hizim sadece 35 kmh di ve gaz vermemle yere kapaklanmam bir oldu onun icin bu videoya hic gülemedim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar