Vedat abi ne zaman gittin konya ya :silent:
ne vedatı ya:silent:
Vedat abi ne zaman gittin konya ya :silent:
Güzel aletmiş vesselam.Mete han abimizin de altına yakışırdı hani![]()
Fazer mı Z750 mi derken Z750 sahibi oldum...kesinlikle doğru seçim
hocam Z750daha atak duruyor yanlışmıyım...ya fena ciddi ve sevimsiz bir tecrübe yaşadınız fz ve cbr ile
yada biri size z750 hediye etti,
hemen yanı başımızda bir z750 imiz var,söylediklerinizin tamamına olmasada katılıyorum.sanırım tek dikkat çekmeye çalışdığınız taraf "aynı paraya 150 cc ve 12 beygir daha fazla makina alınması"
bilmem,öle aman aman dedirtecek bir fark yok bence.
birde burda antalyada kawasaki populer değil,neredeyse bakkalda bile yamaha tamiratı var-aynı şey kawasaki için geçerli değil.
benim baktığım taraf bu
Metehancım ilk defa sana tamamen katılıyorum:cherry: :cat: CBR ve FZR kullanıcısı zebil oldu artık, yolda karşılaştığım 2 motordan biri bunlar, daha farklı birşeyler kullanmak lazım...
Geçen gün sahilyolunda bir z750 ile hafiften kapıştık, motor düzlüklerde cidden acayip uzuyor. Ama adam ya acemiydi ya da pek zorlamadı, arka arkaya gittik![]()
Metehan sormuş : Şimdi herkesin aldığı tercih ettiği motor en iyi motormudur?
Markaların ürettiği modeller belli zamanlar içerisinde belirli aşamalardan geçip ihtiyaç ve talepler doğrultusunda geliştirilen ve günümüzde gelişen teknoloji ile beğeniye sunulan modellerdir.. Önemli olan kişinin bir motordan ne beklediğidir..
Kawasaki ülkemizde pek te tutulan bir marka sayılmaz servis ve yedek parça sorunu olan bir markadır.. sadece bir kawasaki yazısı için 1,5 ay bekleyen kişileri bilirim.!!!
Fazer ve Z 750 Yi kıyas edebiliriz ancak şu TOKAT mevzuunda biraz gerçekçi olsak iyi olur 600F sport bir modeldir 600 cc olabilir ancak motor yapısı şanzuman vs... farklılıklar söz konusudur bir Z 750 nin 600 F i kaba tabirle Tokatlayacağına İnanmıyorum tabii 600 F i kullanan metehan değilse![]()
Z750 yi bende gerçekten beğeniyorum.Sahibinden.com daki o ilanı daha önceden bende görmüştüm(sahibinden de ana sayfada da vardı zaten).
Mete abi sitede 600 f ve fazer kullanan kullanıcı bir hayli var,bunların çoğu da İstanbul da oturuyor.Bence bu kadar net mesajlar yollama![]()
Geç abim bunları gereksiz ayrıntılar tokat mokat aslolan karizmadır baksana amcama Katana matana demişsin ama olay karizmaysa işte sana Suzuki GSX 750 F...Sanki BOİNG 747 mübarek![]()
İşte 750 F evrimi...
http://www.suzukicycles.org/GSX-series/GSX750F.shtml
abi zaten izmirde kullandım. fakat konyadaki sıfır R6 ları sıfır zx10r ları hayabusaları görsen böyle konuşmazdın:mrgreen:
Konyaya taktın sen de en son ne zaman geldin gördün ki? 750 bin nüfus var yanii
z750 yok fakat sıfır r1 ler var daha pahalı sonuçta.:wiinkk:
bu arada en fazla 270 yapmış motorun asıl sahibi daha fazlasına cesaret edememiş. cbr600f de 286 km/h gören konyalı bir arkadaş var:cyclopsan
Konyadaki bir hayabusa
Konyadaki bir zx10r modifiyeli ve sahibi kawasaki bayisi hem de drag yarıçcısı mehmet çal
al mete abi sana bi de R1. hepsi konyada ve sahipleri konyalı. şiştin yine![]()
bu da bahsi geçen cbr600f
cbr600f hepsini tokatlar bence. z750 sport turing bir makine sonuçta.
hehe bu iidi
böle bir başlığı görünce aklıma ilk gelen şey metehan ın kawasakiden para aldığı !!!
abi birkere motorda görünüş yok,motoru büyük olabilir ama yinede hondanın yeri farklı
ne vedatı ya:silent:
Arkadaslar performansa bisey diyemem fakat tarz soz konusu olunca bence kıyaslanmaması gereken motorlar.cbr600f bunlardan cok farklı bi tarza sahip racing in tarzını %100 tasıyor.Digerlerinde bu yok ondan bence kıyaslamak yanlıs...
elmayla armutu kıyaslamak çabası gibi olmuş bu başlık.
her ne kadar Z750'nin naked kasası koyulmuşsa da bu araç ile suzuki srad 750 ve yamaha R6 gibi araçları mukayese etmek lazım. Fazer ve 600f farklı şeyler, segment olarak da farklı yerdeler. kawasaki en6n ile Fazer, Cbr 600f kıyaslaması yapılabilir mesela, o zaman ben de Kawa'yı seçeceğimdir. ama sadece görüntü açısından.
Z Moto'nun kötü bir şöhreti var, bu ülkede Kawasaki kullanmak bir risk gibi geliyor bana.
Şekil olarak kawa
güç hız = 600f
kullanışlılık=fazer
metehan hakli cikletten cikmiscasina etraf 600f ve fazer doldu, sirf kasa degistirmedigi icin bi sene daha fazer gormek istemiyorum, alisveris listemden cikardim kendisini. bu arada z750 naked ile bizim gordugumuz en yuksek hiz 262 km dir, son hizda 600f i gecmesi mumkum degil ama varsin gecmesin sokakta 600f den cok daha fazla ilgi cekiyor![]()
s.a. beyler motosiklet adamın ikinci karısıdır kimse karısına laf attırmaz benim karım( motorum)seninkinden güzel demek de delikanlıya yakışmaz .. son yorum biraz ağırabi ağzı gibi oldu ya herneyse?
:cat: :cat: :cat:
bütün motorlar güzel arkadaşlar herkezin zevki başka kawasakinin servis sorunu var deyip duruyor herkes, benim en yakın arkadaşımın Z750'si var. motorunu çok seviyor, motoru 25000 km'de ama hiç sorun çıkmadı sadece amortisör keçesi değişti onuda biz yaptık zaten. istediği parçayı Almanya'dan 1 hafta içinde getiriyor. gerçekten çok sıkı bir makine tam bir cadde motoru. işte resmi
![]()
Mete abi Fazer a da tipsiz dedin ya:mrgreen: