- Konu Yazar
Masraflı bir işlem sanırım ama denemeye değer.
Masraflı bir işlem sanırım ama denemeye değer.
Arkadaşlar birde illaki çekişte hızda bir değişme olacak acaba ne kadar etkiler..
Senin fayzer enjeksiyonlumu karbüratörlümü
ben karbüratörlü motoruma takmıştım 250 regal baya bir kullandım şimdi gv 650 hyosunga takacam taktırmak istersen gel takarız
arabalarda ivmede azalma oluyor ama 250 motorda olmamıştı sogukta filanda jigle çekmeden filan rahat çalışıyordu 120 krş tan 80 krş düşmüştü yakıt sarfiyatı
Motorsiklette çok fazla bir değişiklik olacağını sanmam. Aslında LPG benzinden daha yanıcı bir madde bu iş ayar işi
Senin motor km' de ne kadar yakıyor?
bu ne şimdi hem şarap içicen hem başın dönmecek varmı öyle yağmafazere biniyosan
benzinide çekicen usta yoksa bi scooter alıcan . .
---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:54 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:51 ----------
hayırdır buro nerelerdesin sen yahu ?
bu ne şimdi hem şarap içicen hem başın dönmecek varmı öyle yağmafazere biniyosan
---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:54 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:51 ----------
hayırdır buro nerelerdesin sen yahu ?
Diyosun ama senin X9' da fazer kadar yakıyor
---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:59 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:56 ----------
Arıyorum açmıyosun olm telefonu... evlendin unuttun arkadaşlarını, ara bir ara beni
?
250krş. ile300krş civarı yakıyor.:cat:Motorsiklette çok fazla bir değişiklik olacağını sanmam. Aslında LPG benzinden daha yanıcı bir madde bu iş ayar işi
Senin motor km' de ne kadar yakıyor?
Eyvallah Güzel istatistik:rendeer:Benzine göre lpg daha fakir bir yanıcı maddedir. Litre cinsinden yaktığın yakıt %40 artar.
Örneğin 100 km de 7 litre benzin tüketiyorsan 100 km de 9.8 litre lpg tüketirsin.
7 litre benzin 28.0 TL ( litre fiyatı 4.00 tl )
9.8 litre lpg 22.5 TL ( litre fiyatı 2.29 tl )
Evet şimdiki Teknoloji bayağı ilerledi bundan 10 sene önce takılanlarla şimdikiler arasında dağlar kadar fark var.:cat:Son hızda ve çekişte bir değişiklik olacağını pek sanmıyorum neden?
Çünkü lpg benzinden daha güçlü bir yanıcıdır.
Lpg sistemi düzgün monte edildiği zaman sorun yaşanmaz.
Önemli olan sistemin düzgün çalışması gazı kesiklik olmadan motora direk iletmesi.
Sorunlu sistemlerde gaz motora giderken kesiklik yapıyor ve araç tekliyor yakıtı tam alamıyor çekiş düşüyor.
Bu sorunlar yaşanmazsa hiç bir şekilde çekişte de düşme olmaz.:cat:
Sağol Kardeşim.:rendeer:enjeksiyonlu motora sıralı sistem takılır genelde sıralı sisitem maliyeti biraz fazla ama karbüratörlü olsaydı daha uygun bir maliyetle takılırdı ancak seninkine ikisde uygulanır sıralı sistemi ben takamam onu bir araştır bakalım yapacakvarmı digerini istersen o nu takarız
Arkadaşlar malumunuz benzin fiyatları 4tl yi buldu neredeyse bende ,
FAZER' ımın arkada bulunan çantanın içerisine Lpg tüp taktırmak istiyorum
bir kaç örneği var gerçekten ekonomik olurmu sizce ne kadar tasarruf ederim?
son hızda düşme olurmu ?