Fazer 800 KN hava filtresi temizleme

merhaba arkadaşlar
uzun süredir yapmayı planladığım şeyi sonunda gerçekleştirdim...:cherry:
internette baktım fazer 8 in hava filtresi değişim ya da temizleme videosu yok varsa da ben bulamadım.
3 saatimi aldı epey de yorucu oldu ama değdi.:cat:
umarım faydası olacak bir çalışma yapmışımdır...iyi seyirler :bestmt:

https://www.youtube.com/watch?v=p179f2z1WoE

İyi olmuş, güzel olmuş...

Hava tabancasını o kadar yakından filtreye tutmayın gözeneklerini bozarsınız, birde sesini dinleseydik iyi olurdu :)

İyi olmuş, güzel olmuş...

Hava tabancasını o kadar yakından filtreye tutmayın gözeneklerini bozarsınız, birde sesini dinleseydik iyi olurdu :)

beğendiğinize sevindim.doğrudur tam randumanlı çalışan bir kopresör olsaydı okadar yakından tutmazdım.çok basınçlı değildi ondan :)
ses derken konuşmamaı kastediyorsan kamera karşısında pek iyi değilim konuşma konusunda.o yüzden yazılarla anlatmaya çalıştım.bir de mecburen hızlandırmak zorundasın zaten çünkü toplamda 2-2.5 saat bi görüntü kaydı var.onları kesince 33 dak. indi sonra hızlandırdım yoksa kimse izlemez 33 dk. :cherry:

Yok motosikletin sesinden bahsetmiştim filtre ses farkı yaratıyor bir miktar da olsa...

Yok motosikletin sesinden bahsetmiştim filtre ses farkı yaratıyor bir miktar da olsa...

anladım aslında deponun soketlerini taktıktan sonra çalıştırmıştım ama orayı koymayı unutmuşum :sunny:
zaten videoda görünüyor filtre çok da kirlenmiş değildi.takalı 1 yıl olmuştu 6000 km falan oldu.normalde 20.000 de bir temizleyin diyor ama türkiye şartları ben dolmuştur diye düşünmüştüm çok aşırı kirlenmemiş.:)
temişlik işinden sonra yol yapmadım daha yol yapınca belli olacak bakalım filtrenin açılıp açılmadığı

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar