FAZER 600 CALINMIŞTIR...

ELindeki tek görüntü bumu güzel kardeşim şahsın eş gali falan belli değil motoru almadan önceki hali muhtemel diğer motorla gelmişler kask hep kafasında ise net bir eşkal yok tanıma gibi bir şansımız yok sanırm diğer motosikletin plakasından belki ulaşılabilir şahsa ama türkiye deki sistem çok yavaş işliyor ne yazık ki allahtan ümit kesilmez dualarımız seninle dostum hayırlısıyla kavuşursun motosikletine.

daha fazla görüntü var kardeşim sahıslar belli 30 dakkika önce karakolda yeni işlemler tamamlandı kayıtların dewamını polis izledi sanki polis memuru tanımış gibi oldu gercekten ne olucak bilmiyorum ama hayırlısı arkadaslar diger motorun markası ve modeli hakkında bilgi sahibi olan varmı ??? birde ARKADASLAR KARAKOLDA ÖGRTENDİM BUGUN ASAGI YUKARI BENİM MOTORUN CALINMA SAATLERİNDE BURDAN BİRTANE DAHA HONDA 1000RR KIRMIZI GİTMİŞ 35 BİN LİRALIK MAKİNA GARİP DEGİLMİ ??

daha fazla görüntü var kardeşim sahıslar belli 30 dakkika önce karakolda yeni işlemler tamamlandı kayıtların dewamını polis izledi sanki polis memuru tanımış gibi oldu gercekten ne olucak bilmiyorum ama hayırlısı arkadaslar diger motorun markası ve modeli hakkında bilgi sahibi olan varmı ??? birde ARKADASLAR KARAKOLDA ÖGRTENDİM BUGUN ASAGI YUKARI BENİM MOTORUN CALINMA SAATLERİNDE BURDAN BİRTANE DAHA HONDA 1000RR KIRMIZI GİTMİŞ 35 BİN LİRALIK MAKİNA GARİP DEGİLMİ ??
delilleri hangi karakol topluyor peki oradaki arkadaşları sağlam tutmak lazım ya polisler genelde hırsızların hepsini tanıyor ama işte delil yetersizliğinden birşey yapamıyorlar genelde

vurdurarak calışmış ve binmiş gitmiş dogru gördüm değil mi?
immobilizer var diye biliyorum ben fazerlerde?

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Öncelikle Allah sabır versin daha önceki yazılarda bir arkadaş yazmış çalınan motorların çoğu sökülüp yedek parça olarak satılıyor,mühim olan motorun dağıtılmadan bulunması ve bir arkadaş yine yazmış polisler zaten çoğunu tanıyıp biliyor bu konuda çok şey yazılır ama neyse bilen biliyor :pale:

Arkadaki motor V-strom muhtemelen...1000'lik olabilir egzozlarını seçemedim. Koruma demiri var.

Motosikleti
Piaggio beverly 400 / Aprilia sr gt 200
direk para edecek haranı çok parçası pahalı motorlara yöneliyorlar.

benim ilkel bir yöntemim var ama feda edilecek bir motor lazım. belki çete çökertilebilir.

gösterişli ama arızalı yatan bir racing tarzı motor dikkat çekecek şekilde bir yere koyulacak ve pusuya yatılacak
bu iş için gönüllü bir kaç arkadaş lazım motor lazım balaklavalar kafalara takılmış olacak.

sürekli nöbet tutulacak her hangi bir harekette diğer bekleyen bir kaç kişi uyuyorsa uyandırılıp pusuya düşürülecek.

bu şerefsizleri yakalamak zor iş çünkü iyi koşarlar ama kaskla pek iyi koşabileceklerini sanmıyorum.

Yahu adamın motoru çalınmış bizimle paylaşmış yaptığı her yorumda arkadaki motoru tanıyan varmı diyor o motoru tanıyacak biri çıkarsa bu forumdan çıkar diye medet ummuş 1 kişiden başka fikrini söyleyen yok. Arkadaşlar çoğunuz stopundan motorun tüm özelliklerini sayacak kapasitedesiniz bir bakın şu arkadan gelen motora belki karakolda bi yardımı dokunur hadi ben anlamadım siz bi bakın...

öncelikle geçmiş olsun kardeşim. videoda ki motor beyaz kanımca v strom dl650. biraz dikkatlice incelemeye çalıştım. 1,35 de tam kapalı kasa aracın bagaj kısmından geçerken ön camını fark ettim motorun. Dl 1000'ler de biraz daha uzun oluyor diye biliyorum camı. Yaklaşık olarak v stromun modeli 2011 2013 arası çünkü jantları siyah renkte buna dikkat et bir de resim paylaşayım umarım yardımımız dokunur. Tekrar geçmiş olsun, şans senden yana olur inşallah :salut: Aynı zaman da beyaz motorun selesine de dikkat et bak artçı için olan yer aynı v stromda ki gibi çıkıntılı
dl650k9_white.jpg

Sizce de artık motosiklet hırsızlarına karşı dur demenin zamanı gelmedi mi? Çıkalım otobana sesimizi duyuralım . Her gün 2 tane çalıntı motosiklet haberi geliyor bunlar iyice azıttı artık bir şeyler yapalım böyle olmayacak bu.

cok sagol kardeşim haklısın v strom la aynı buyuk bir ihtimalle ya kendi motorları yada oda calıntı sizce ??

geçmiş olsun çok üzüldüm güvenlik kameralarından bulunur umarım.

çok geçmiş olsun . bence işin peşini bırakma . lütfen bizide bilgilendir durumdan allah sabır versin kardeş .

gecmis olsun Allah tan bulsun haramzadeler. isinizi tamamen emniyete birakmayin siz de ppeşini birakmayin.

Çok geçmiş olsun umarım tez zamanda bulunur ne diyelim.. bu arada motorları çalınanlar arası bi organizasyon durumları var. şu linkteki kişiyle bağlantıya geçmenizi öneririm. şebekeyle ilgili epey yol katettiklerini söylediler.. başka site linki vermem doğrumu bilmiyorum ama yardımcı olmak istedim..

http://www.turkishriders.org/forum/index.php?topic=17681

polis isterse bulur sık sık ugra karakola sıkıştır araya amir müdür vs varsa koy daha iyi ilgilenirler

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar