FAZER 600 CALINMIŞTIR...

arkadaşlar bu konuda bimere şikayet yazısı yazalım hep birlikte. gerekli tedbirleri arttırsınlar. bu şerefsizleri saldıkları gibi geri toplasınlar içeri. aldığım duyuma göre eskisi gibi artık bekçiler de devreye girecekmiş. emniyet teşkilatı bekçi alımlarına başlamış. bu şerefsizler hedef odaklı çalışmış daha önce takip etmişler belli direk yönelip brandayı açıyorlar. bu ara çok arttı özellikle istanbul da. emniyetin bu çeteyi çökerteceği yok en iyisi pusu kurup istanbuldaki arkadaşların yakalaması. alışveriş merkezlerinde çok dolanıyorlar. yem atıp arabanın içinde bekleyip enselemek mümkün ama bunun için bazı arkadaşların vakit ayırmaları gerekiyor.

Kardeşim inş bulunur ya yazıktır arkadaş ahh bir kaçını polisten önce biz yakalasakta milletin motoru nasıl çalınırmış bir göstersek bunlar sanırım bir çete hergün dolanıp gözüne takılanları götürüyorlar

devlet çıkma parça satan motorcuları takibe alıcak içlerinden birinin mutlaka hırsızlarla bağlantısı vardır basıcan 20 yılı brüt falan olmayacak (iyi hal falan)ve kesinlikle hiç kimse çıkma parça almayayacak böyle önlenir bu

Öncelikle büyük geçmiş olsun. Umarım en kısa zamanda bulunur.

Motorun çalınma saati çok ilginç. Sabah 07:20 ve ortalık aydınlık.

Burdan şu sonuç çıkıyor.

Direksiyon kilidini kırmak ve motoru çalıştırmak çok kolay.

Bu saatte herkes işe gider, polis çorbacıda vardiyasının dolmasını bekler, motorunu iterek çalıştırmaya çalışan birinden kimse şüphelenmez.

üstleri tam giyimli motorcu montu vs kardeş o kamera kaydında saat gecikmesi var kardeşim diger guvenlik kameralarında saat 6.25 1 saat ileri yani peki arkadaslar tek bişey söylemek istiyorum tek bir isim vardır mutlaka bu parcayı satan kim ünlü biri var dıyor arkadaslar lütfen adresini pm atın gidip arastıracm.

O kişi bahçelievlerde ikinci el - çıkma parça satar. İsmi fatih kılıçlı. Kanunsuz bir iş yapmış olsa hapiste olurdu. Dükkanına nezaman gitsen bulabilirsin. ( 1 yıl oncesine kadar alışveriş yaptığım biryerdi. En son elcik ısıtma almıştım )

Ayrıca çıkma parça satan birçok motorcu var. Bunlardan tanınmış olan Karizma motor var zeytinburnunda.

O kişi bahçelievlerde ikinci el - çıkma parça satar. İsmi fatih kılıçlı. Kanunsuz bir iş yapmış olsa hapiste olurdu. Dükkanına nezaman gitsen bulabilirsin. ( 1 yıl oncesine kadar alışveriş yaptığım biryerdi. En son elcik ısıtma almıştım )

Ayrıca çıkma parça satan birçok motorcu var. Bunlardan tanınmış olan Karizma motor var zeytinburnunda.
Bunlardan biri karizma motor sahibinden.com da Her Marka MoTorsikletin Yedek Parça ve Aksesuarı Bulunmaktadır. Olmayan Parçaları Yurt Dışından 1 haftada getirebiliriz.
diyor. Her gördüğümde hayret ediyorum, mondial bile 1 ayda anca getiriyor çinden parça.

Çok geçmiş olsun arkadaşım, umarım en kısa zamanda kavuşursun motosikletine.
Hayal etmesi bile kötü arkadaş. Allah bin belasını versin bu hırsızların. Yatacak yerleri yok şerefsizlerin

Arkadaslar benim motorda gitti ve adamlar minibüsle gelip almışlar ve gece 00:20 de siteye girip motorun yerini biliyor gibi hiç oyalanmadan geliyorlar ve yükleyip götürüyorlar ama plaka kamerada görünmüyor başka kamera kaydi da bulamıyorum mobesa gece plaka okuyamiyor ve sadece canlı görüntüye zoom yapıyor kayita zoom olmuyor

peki arkadaslar fazer in motor blogunu komple istesem ondan onundamı cıkması var diyecek sizce ??

peki arkadaslar fazer in motor blogunu komple istesem ondan onundamı cıkması var diyecek sizce ??

Hurda veya pert motordan soktuk diyecek. Blogu faturali vermek zorunda ki ruhsata isletilebilesin. Motor numarasi faturaya yazildigindan calinti aracin blogunu sana satamaz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar