fazer 6 da ses için katledilen orjinal egsoz

bazı fz6 binicisi arkadaşlarım ısrarla orjinal egsozun içini boşaltıp ses almak istiyorlar.ben bu işlemi kesinlikle tavsiye etmiyorumnedeni içi boşalan egsoz hem çok tiz ses yapıyor çift silindir mobilet sesi gibi,hem yakıt katlaması,performans kaybıda çabası.iki adet video koyuyorum.bilgilendirme amaçlıdır.kesinlikle reklam için değildir.
.yapıcı eleştirilerinize her zaman açığım.aradaki ses farkını ikisini bir açıp kıyaslayın

Son düzenleme:
Motosikleti
Forza250-cygnusL
Zevkler ve renkler hesabı.... :cat:
Kimi tiz seslerden hoşlanır (benim gibi)
Kimi boru gibisinden hoşlanır...

bende böyle tok ses seviyorum...kulağı tırmalamayan gaz açınca sesi bozulmayan...

İlk defa bir çalışmanıza hayran kaldım. Çok güzel bir ses elde etmişsiniz bence... Elinize sağlık.

Bence, telefon ahizesini ağıza sokarak konuşmak ile kamerayı egzozun dibine getirip böğürtmek aynı hesap ama neyse.

Emek var, hayırlı işler.

DKN

mükemmel olmuş. olmamış doktora gidip kulaklarını göstersin. egzozcu kimdir bilen var mı ?

fazerden korkmayan aslan taş olur.:D
uzakdan gelen sese ve rüzgar gibi geçişe dikkat.:D
.

Son düzenleme:
arkadaşlar.reklam amaçlı değil bilgilendirme amaçlı videolarımı koyuyorum.site yöneticileri tarafından bir kaç ikaz aldım.sıkıntıya girmek istemiyorum.ayrıntılı bilgi ve bol egsoz resmi ve videolar için.https://www.facebook.com/.avcrom egsozcuhalil.adresine bakabilirsiniz

Trafik cezasından ne haber.
Egsozlarımız İstege gore yani trafik polislerinin yoğun oldugu bolgelere göre şehir içinde sessiz şehir dışında sesli olarak ayarlanabilir bir slincer killer sistemi yapıyoruz ve polislerle bir sıkıntınız kalmıyor tabi şehir içinde aparatı sökerseniz o sizin ile alaklı birşey olur.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar