Fazer 187 boya uygun mu?

Arkadaşlar selam.Forumu uzun zamandır takip ediorum ama üye değildim.1 senedir motorsuzum. Aklımdan Fazer 600 almak geçiyor.187 boyla bu motorda rahat edebilirmiyim.?TDM 900 altenatifi nasıl olur?Şehir içine alternatif daha çok uzun yolda kullanmayı seven daha çok asfalt yolları tercih eden biriyim.Ama kıvraklıkta vazgeçilmezim.Özellikle şehir içinde.XT nin kıvraklığını seviyordum ama 130 sonrası XT ii değil.Bu iki modele geçme isteğim Xt nin 120-130 km deki rüzgarı ve kafa sallaması problenmindeki sıkıntı.Yorumlarınızı bekliyorum.

ön granajlı modelinde fazla sırıtmassın..daha yapılı duruyor.. :wiinkk:

Ön grenajlı derken Fazerın Touring camını mı kastettin?

Uzun süreli sürüşlerde boy yüzünden sırt ağrısı sıkıntısı yaşarmıyım?

Son düzenleme:
rahat etmek istiyorsan fazer 600 al boyunda yakışır,
bende xt660x süpermoto var 150-160 la yolda çok rahat gidiyorum problem yok.

Üzerine oturun, deneyin. Sırıtıp sırıtmaması değilde, sizin rahatlığınız önemli. Ben 1.93'üm; fazerda çok rahat edemiyorum mesela. MT-03 çok iyi gidebilir size.. Onada bir göz atın derim!

fazer'i boyayacan zannettim :) üstüne oturup bide resim çektirip bakıcan hacı yakışmışmı emanetmi duruyo diye.

Aslında TDM900'de güzel alternatif.Hemde Enduro-touring sınıfında güzel bir yeri var.Amaca göre TDM900'de olabilir.

benim boyum 183 fazerda 200 220 hatta ustu hızlarda bile sorun olmuyo yani sende de sorun yaratacagını sanmam.

fazercılara soruyorum aranızda XT deniyen var mı?.XT den sonra fazerda kendinizi nasıl hissettiniz?Veya hissedersiniz.Jeepten binek otoya geçiş gibi mi?

fazercılara soruyorum aranızda XT deniyen var mı?.XT den sonra fazerda kendinizi nasıl hissettiniz?Veya hissedersiniz.Jeepten binek otoya geçiş gibi mi?

ikiside çok farklı motosikletler, enduro yüksek ve ileri görüşü iyi bir makine, fazer kendi sınıfında hızlı rahat bir makine.
ben süpermoto kullanıyorum süper ve çok rahat anlatılmaz yaşanır bence.

2 defa xt 2 defa fazer aldım:) ikiside kendi alanında lider makinalar bence xt den fazera binince süspansyon ve ivlenme de çok fark hissettim ben olsam xt660x kullanırım neden dersen fazeri hızlı ve tehlikeli buluyorum bu ülkenin yolları için yavaş gitmek hiç gitmemekten iyidir..

Son düzenleme:
ben 1.92 boyumla rahat ettım. jhayabusa bıle altımda kuçukmüş hissi yaratırken fazer sankı bana hükmetmeye calısan bır canavar gibiydi. yuksek oturum pozisyonundan kaynaklandıgını dusunuyorum

Sırtınızda ağrı sorun oluyorsa uzun yolculuklarda fazer de sıkıntı yaşayabilirsiniz.
Bence şöyle daha oturaklı daha yola yatkın makina bakınderim.
Örnek: Varadero,Vstrom vs.

ben 1.92 boyumla rahat ettım. jhayabusa bıle altımda kuçukmüş hissi yaratırken fazer sankı bana hükmetmeye calısan bır canavar gibiydi. yuksek oturum pozisyonundan kaynaklandıgını dusunuyorum

hayabusayla fazer kıyaslanır mı? hayabusa fazerden 3te biri oranda daha hızlı

tenere tenere, bu boya tenere gider :D 1,80 adamım ustune oturdum bi 5 sandim daha istedi :D

Yorumlar için saolun beyler.Frenleme konusundaki yorumlarınızı da bekliorum ? örnek vereyim XT 130-0 frenlemesi ile Fazer frenlemesini karşılaştıracak olursanız ne olur sizce?ABS faktörü? vs..

Kusura bakmayınn boya yazdığım içinn..Forumda millet fazla teknik takılıor ondan algılamanız cok normal:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar