Fatih Orman'ında Buluştuk. Cbf 150 Net.

yok kardeşim bne çamurlu adamım, beni böyle kabul edin:wiinkk:
ayırca senin o alttaki aparat pek sağlıklı durmuyor gibime geldi,
eger daha güvenli hissetmek istiyorsan çantanı benim gibi yan koruma demiri ve arka demirden takacaksın taş gibi olacak, yoksa orjınallerinde bile sallanıyor o çanta, ayrıca cbf 150 için kappa 35 lik vazgeçilmez bir çantadır.

motorun orj. kuyruk selesi abi. ybr bu konuda muzdalif biliyosundur. kappanın bi çok aparatını motora uygun olarak bulamıyoruz :) özele geçiyorum... :wiinkk:

Fotoğraflar süper. Arazide CBF'ler güzel başarı göstermişler. Siyah CBF'e yapılan el yapımı olduğunu tahmin ettiğim koruma demiri de güzel görünüyor. Allah neşenizi arttırsın. Adana'dan selamlar.

saolasın, koruma demiri orjınal ama önüne yapılan pleksi tabaka el kesimidir, plastik gibi dir ve çamuru ve rüzgarı keser.

CBF'ler yakışmış ormana :) Helal olsun walla size:cat: çoğu motorcu çamurdan nefret eder siz de gözüne gözüne girmişsiniz.

Güzel tur, fotoğraflayıp paylaştığınız için teşekkürler.
Ormanları ben de severim ama gezmek için motosikletim yok.
CBF 150 ekibinin yaptığı gezileri takip ediyorum, güzel geziyorlar.
Mevlam nazarlardan saklasın.

"CİHAN",çok yakında sizlere kedi olarak katılmaya başlıycam:cherry:.Hatırlarsın bi gezide CBF'çiler olarak beni fareye çevirmiştiniz,Kedi olma sırası bende şimdi:mrgreen:.

"CİHAN",çok yakında sizlere kedi olarak katılmaya başlıycam:cherry:.Hatırlarsın bi gezide CBF'çiler olarak beni fareye çevirmiştiniz,Kedi olma sırası bende şimdi:mrgreen:.

seni hatırlamazmıyız, unutmadıkki zaten yaşarın gözlerini seni arıyor,
gelde aramıza katıl.ister fare ile ister kaplan ile bizim aramıza herkez gelebilir.

ben başarısız buldum ormanı yakamamısşınız

o huyumuz yok evelallah:queen:

Gezi çok etkileyici aranızda olmak çok isterdim ama kendi motorumla değil :) benim cbf bi türlü kıyamıyorum ya, yağmur yağarken kullanmayı geçtim, yağmur yağdıktan sonra dahi zemin kurumadan kullanmıyorum. Kapalı garaj gibi bi imkanım olmadığından kirlenince temizlemesi çok zor oluyor. Biraz da takıntı galiba bilemiyorum.

Gezi çok etkileyici aranızda olmak çok isterdim ama kendi motorumla değil :) benim cbf bi türlü kıyamıyorum ya, yağmur yağarken kullanmayı geçtim, yağmur yağdıktan sonra dahi zemin kurumadan kullanmıyorum. Kapalı garaj gibi bi imkanım olmadığından kirlenince temizlemesi çok zor oluyor. Biraz da takıntı galiba bilemiyorum.

Yapma hocam ya motor bu sürmek için kullanmak için ömür boyu kullanmıcaksın ya:) Aslında seni anlamıyorum değil bende çok titizim temizliğine bakımına çok düşkünüm motorumun mesela bugün çamur yağdı resmen İzmirde çok kirlendi motor yarın yine yağabilir ama ben bu akşam yıkadım temizledim yarın pislenirse yine yıkıcaz:)

Fakat kirlencek diye motora binmekten vazgeçilmiyor:bounce:

CİHAN abi elien emegine motorunun tekerine saglık.
en yakın zamanda kuzeninin motoruyla aranızdayımm :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar