Farların içini kararttım

öncelikle yaptığın şey cok güzel olmuş.bi sorum olcak bu kullandığın cam boyasını nerden bulabilirim bide ben bunu arka stop uygulamak isityorum olur mu?

dostum kızma ama benim gözümde bu motor 5 kuruş etmez çünkü motosikleti yanlış tanıtıyor :wiinkk: çogu kişi zaten motosikleti sevmiyor birde böyle motorları görünce olan digerlerine oluyor örnegin benim ehliyetim yok ama trafiktede bütün kurallara uyuyorum korumalarımda tam daha hiç ceza yemedim ama böyle motorlar polisler ve gider insanların gözlerinde kötü örnek oluyor :p

Son düzenleme:
öncelikle yaptığın şey cok güzel olmuş.bi sorum olcak bu kullandığın cam boyasını nerden bulabilirim bide ben bunu arka stop uygulamak isityorum olur mu?

hocam özellikle böle kadınların incik boncuk eşyalarının satıldığı yerlerde bulabilirsin tuhafiye falan kırtasiyelerdede olabilir arka stoplarada olur tabi arka stoplara bunu sprayıda olur kat kat atarsın hangikatta beğenirsen orda bırakırsın.Ama normal spraylar olmaz çünkü lambanın yandığı belli olmaz

paylaşım için teşekkürler
buda benden bi paylaşım olsun :)

hocam tabikiheresin zevk beğenisi ama bana soracak olursan harika olmuş ve baya alınteri var üzerinde çok bellioluyo farklı açılardan fotoları varsada görmek beni memnun eder Allah tekerini düz bastırsın.Tam benim kafamdaki tarzı uygulamışsın diyebilirim.

yalnız bişi sorcam tekerin çamurluğa değmesi gibi problemler yaşıyomusun tümseklerde falan ve kalın teker yol tutuşu ve yakıtını etkiledimi acaba cvplarsan sevinirim:D

Son düzenleme:
çok tatlı olmuş arkadaşım eline sağlık motor çok alçak setlerde takılıp kalmıyormusun ve bide aynaların senin can güvenliğin için çok önemli allah kaza bela vermesin

motorum gayet şık olmuştu...
tümseklerden çapraz olarak geçiyordum.
bi ara kafam esti bu şekile getirmiştim.
ve tek kare fotosu elimde..
şuan motorum daha farklı bir şekilde.
yorumlarınıza teşekkür ederiz..

hocam özellikle böle kadınların incik boncuk eşyalarının satıldığı yerlerde bulabilirsin tuhafiye falan kırtasiyelerdede olabilir arka stoplarada olur tabi arka stoplara bunu sprayıda olur kat kat atarsın hangikatta beğenirsen orda bırakırsın.Ama normal spraylar olmaz çünkü lambanın yandığı belli olmaz

cam boyasından aldım deneme amaclı kırık arka stop buldum dışardan boyadım ama cok kotu bi görüntü verdi arkadan ışığı tutuğunda ya biz ii boyamadım yada sprey boya ile boyamak lazım sprey boya ile dışardan boyasak nasıl olur ?

cam boyasından aldım deneme amaclı kırık arka stop buldum dışardan boyadım ama cok kotu bi görüntü verdi arkadan ışığı tutuğunda ya biz ii boyamadım yada sprey boya ile boyamak lazım sprey boya ile dışardan boyasak nasıl olur ?

dışarda olmaz heralde yaa çünkü niye dersen atma yapar sırıtır ama içerden yaparsan bence ii durur hem içerden boyama sıkıntı olmaz sökeceğin iki vida bide tırnaklara dikkat et sökmüşken hem içinide temizlersin:cat:

yha bendede 150 t var ılk resımdekı motorun parkları angel gıbı duruyo nasıl yapabılırım ben ole

GAYET GÜZEL Bİ MOTOR BENDE ASYA as150 t19a ALMAK İSTİYORUM 2, EL .
BANA BU MOTORU ÖNERİRMİSİNİZ ?

Farların merceksiz olduğu sürece karşıdan gelenin veya önünde seyredenin gözlerini alcaksın. Zaten yaptığın yasal değil.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar