Farların içini kararttım

ne zamandan beri motora el atamamıştım havalar ısınıca benimde kanım kaynadı taktığım xenon çok göz alıyordu ve karşıdan gelen sürücünün gözünü çok rahatsız ediyordu o kadar ayar yaptım işe yaramadı sonra bende farların camını karartmaya karar verdim.

işlem öncesi aydınlatma böyleydi fakat sonrasında

my.php
[/URL] [/IMG]

my.php
[/URL] [/IMG]

my.php
[/URL] [/IMG]

my.php
[/URL] [/IMG]

bence görünüş olarak güzel olm ama boşver eskisi daha iyiymiş ama karar senin motor senin bu arada o egzoz el yapımımı

nasıl kararttın onuda anlatsan daha iyi olurdu. böyle daha iyi olmuş eline saglık

farklı bir scooter olmuş sıradan değil ve gayet hoş :cat:

nasıl kararttın onuda anlatsan daha iyi olurdu. böyle daha iyi olmuş eline saglık

öncelikli farı söktüm camını ayırdım slikonları sökmek olduça zor oldu daha sonra farın camını şeffaf cam boyasıyla boyadım ama tamamını eşit boyamadım kenarlarını daha fazla ortaya doğru açtım aydınlatmayı çok kısmaması için sonra kurumaya bıraktık en sonunda camı slikonlayıp tekrar taktım.

farklı bir scooter olmuş sıradan değil ve gayet hoş :cat:

teşekkürler dostum sağolasın...

Doğan görünümlü Şahin olmuş :D

arkadaşım doğan görünümlü şahin diyorsunda dünyadaki neredeyse bütün arabaların full paketinde zaten karartılmış ön far bulunur yani bu bir nevi makyajdır araba için hee elimizde bir cbr veya kawasaki olmayınca bölyle hor görülebiliyoruz ama custom bizimde hakımız

Son düzenleme:
öncelikli farı söktüm camını ayırdım slikonları sökmek olduça zor oldu daha sonra farın camını şeffaf cam boyasıyla boyadım ama tamamını eşit boyamadım kenarlarını daha fazla ortaya doğru açtım aydınlatmayı çok kısmaması için sonra kurumaya bıraktık en sonunda camı slikonlayıp tekrar taktım.

kolay gibi görünüyor o boya geri çıkıyormu peki?

CBA

kardeş güzel olmuş ama peki farın camını ayırmadan yapsak olmazmı acaba yaw..illaki silikondan ayırmakmı gerek..sonuçta dıştan boyuyorsun.

valla cam boyası ilk boyadıktan sonra çıkabilir ama farın ısısyla ve güneşte yandıktan sonra çıkması zor benim ön camlar zaten baya çizikti angelları yaparken baya kurcaladım bide sararmıştı servise sordum yeni farlar 70 lira dedi bende dedim naptın hacı mecbur kaldım boyamaya yani hem xenonda çok göz alıyordu boyamadan önce baya bi sellektör yedim

kardeş güzel olmuş ama peki farın camını ayırmadan yapsak olmazmı acaba yaw..illaki silikondan ayırmakmı gerek..sonuçta dıştan boyuyorsun.

valla ben içerden boyadım dışardan pürüzlü yüzey kalır rahatsız eder sonra seni ama tabi dışardanda olur neden olmasın farımı bozmayım su filan alır diyosan ama sprey boya falan kullanma atma yapar

Son düzenleme:

CBA

yalnız kardeş sende xenon olduğu için görüşü pek etkilememiştir ama normal ampulde görüş mesafesini düşürür..Xenonun olmayanlar için sakıcalı olabilir...

kesinlikle ama bence illada karartıcam diyosan spreylerinden al hafifce kenarlardan geç derim senin farın yüzeyi baya geniş ama tabi airbrush konusunda biraz tecrübeli olman lazım yamuk yumuk olmaması için

walla benim beat de de xenon war ama ben şahsen o xenonun o güselim parlaklığını bu şekilde karartmaya yüreğim el vermezz :)

walla benim beat de de xenon war ama ben şahsen o xenonun o güselim parlaklığını bu şekilde karartmaya yüreğim el vermezz :)

valla o zman o senin beatde o kadarda güzelim bir parlaklık yok ya da yediğin sellektörlere pek aldırış etmiyorsun şaka bir yana benimde tek sebep bu olsaydı gönlüm el vermezdi ama birde cam sarardı ve çok çizikti ondan zaten yazın 70 lirayı bayılıp yeni farları takıcaz biraz böle havamızı atalım

kardesım emegıne saglık,senın gozune guzel gelmesi yeterlı begenende olur begenmeyende.zaten yanlıs bılmıyorsam ramzey markaların farlarının ıcı sıyah oluyo sen farın onundekı plastık bolgeyıde bıraz kararttın anladıgım kadarıyla yaptıgın angel uygulamasıda hos olmus benim motorunda far yapısı aynı ama ıcı farklı farın ıcı komple krop kaplama boyalıydı bende far ıcı karartma yaptım ve hıcte zor olmamıstı goruntu olarakta bence cok daha ıyı.bu arada angel ıcın ozelden konusabılırmıyız yardımını ısteyecegım bıkac konu olabılır?tekrar eline saglık...:rendeer:

bu arada buda benımkının resmı arkadaslar fıkırlerınızı paylasırsanız sevınırım..

not:arkadaslar sız solemeden ben soylıyeyım aynalarım yok cunku motor boyama asamasındaydı o sıra aynalarıda boyamak ıcın sokmustum.bilginize... :)

kardesım emegıne saglık,senın gozune guzel gelmesi yeterlı begenende olur begenmeyende.zaten yanlıs bılmıyorsam ramzey markaların farlarının ıcı sıyah oluyo sen farın onundekı plastık bolgeyıde bıraz kararttın anladıgım kadarıyla yaptıgın angel uygulamasıda hos olmus benim motorunda far yapısı aynı ama ıcı farklı farın ıcı komple krop kaplama boyalıydı bende far ıcı karartma yaptım ve hıcte zor olmamıstı goruntu olarakta bence cok daha ıyı.bu arada angel ıcın ozelden konusabılırmıyız yardımını ısteyecegım bıkac konu olabılır?tekrar eline saglık...:rendeer:

bu arada buda benımkının resmı arkadaslar fıkırlerınızı paylasırsanız sevınırım..

not:arkadaslar sız solemeden ben soylıyeyım aynalarım yok cunku motor boyama asamasındaydı o sıra aynalarıda boyamak ıcın sokmustum.bilginize... :)

Tabiki olur elimden geldiğince yardım ederim sana.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Cbf 600 gibi olmuş :cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar