Farklı bir konu ( Bize yakışır )

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
stickera "SAVAŞA HAYIR" yazsaydın ve savaş mağduru bu çocukların günahsız sebil sübyan olduğunu daha net ifade edebilirdin. davranışını takdir ediyorum ama "eşitsizliğin sürekliliği" diye bir mesele vardır ekonomide ve sosyalbilimde bu çocukları renk dil din ve cinsiyet olarak ayırmadığımız zaman gerçekten ahlaklı bir toplum oluruz ellerin yüreğin dert görmesin tebrik ve teşekkürler :)

Pek bir şey anlamadım ama iyi bir şey yapmışsınız sanırım :cat:

Yaptığın duyarlı hareketi Tebrik ediyorum şapka çıkartıyorum.
Seni yetiştiren büyüten Anne ve Babaya teşekkürler ki böyle bir bireyi aramıza kazandırmış.

Bence bu yorumlarla herkes bunu yapmış gibi oldu zaten, düşünceleriniz huzur ve mutlu edici eyw sağolunnn :cat: :cat: :cat: :cat:

Beşinci Boyut izler gibi oldum valla :D

edit : Cidden örnek bir davranış , keşke herkes sizin gibi düşünebilse..

Canı gönülden tebrik ediyorum...Harika bir davranış sergilemişsiniz.Okurken duygulandım.

bu güzel davranışından ötürü seni tebrik ederim,umarım senin gibi insanlar çoğalır,günümüzde herkes kendini düşünür bencil birine dönüşüyor çünkü...

davranışından dolayı O çocuk adına , kendi adıma , insanlık adına sana teşekkür ederim...

Arkadaşlar,
Dün yolum üstü tekrar ziyaret ettim. Abisiyle birlikte midye satıyor. Hayırlı olsun. 10 tane midye bedava yedim :)

Sizin gibi insanlar olduğu sürece bu dünyadan hala bir umut var.. Tebrik ederimm

-saygılarımla..

Çocuğu gördüm arkadaşlar. Arabalı tezgah yapmış kendine silgi defter kırtasiyede ne varsa koymuş :))))) beni tanımadı ilkten hatırlatmakta istemedim. 15 lıralık birşeyler aldım. Döndüm yoluma.. Muhtiş bir duygu. Tezgah yapcak yaşı yok henüz ama yapmış helal olsun

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar