farklı bi amaç için motor :)

mct 250 ve ben :):) ama biraz amaç farklı.....
53341185687722035464172.th.jpg
[/URL][/IMG]

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Motorun üstünden atlamaya ne var.Dedem bile atlar.Sıkıyosa arabanın üstünden atlasana :p

ayagımda paten var ve istersen aynı yere araba koy onun ustunden de uçim :)

Düz yolda yürümeyi unutacaksın!!! Dikkat et :) Çok güzel bir duygudur, küçükken patenciydik, kaza geçirince bıraktım :) E5 Den çıkıp kumlu yolda gitmeye çalışınca bütün bilyeler kurumuştu bir gün, cıplak ayakla eve dönmüştüm :mrgreen: ne günlerdi yaa...

ohhh kaç defa kafa göz dagıldı benim :D:D:D ama 15 senedir kayıyom :):) durmak yok yola devam :p:p :D

Forumdan Uzaklaştırıldı
ohhh kaç defa kafa göz dagıldı benim :D:D:D ama 15 senedir kayıyom :):) durmak yok yola devam :p:p :D

15 senedir kayıyon ufacık motorun üstünden atlamışsın.Ben o kadar sene kayıcam 5 tane yan yana arabanın üstünden atlarım be :cherry:

akşam yollim istersen.. redbull un hammer marka 4 adet kamyonunun ustunden atladıgım resmi... :) bu pc de yok eve gidince akşam yollarım :)

Moderatör
Daha bunun hammer (kendisi öyle yazmış sanırım Hummer olcak) ile yapılmış olanını koycak. Hemi de 4 dene.

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
evladım hem motor hem paten , annen baban kızmıyomu , kaskında yok bak , hiç yakıstıramadım ::lac:::p

Forumdan Uzaklaştırıldı
Arkadaş galiba hammerların üzerinden atlarken kaza geçirdi.Şu an kolu alçıda olduğundan yolluyamıyo galiba.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Forum toplantısında oldugundan yollıyamıyo olmasın.

serhatt pazartesi izinliyim bjk de kayalım yine bu arada motor kulllanmayıda ögretirsin artık :cherry:

Diğer resimler koyma şansınız varsa merak ediyorum :)

Bence kaymak güzel ama çok zor :(

Forumdan Uzaklaştırıldı
Farklı bir amaç yazısını görünce heyecanla açtım topiği.. sonunda hüsrana ugradım :p
bence farklı bir amaç için motor alınacaksa en uygun motor 600rr dır...
egzozda kuyruk altında tam bel hizzasında :mrgreen:
damacanaya asansörde tecavüz eden, tavuğa cinsel istismarda bulunan adamlardan sonra pek bi iyi olur :queen::queen::queen:

patenle bunları yapıyosan motorla kim bilir neler yaparsın mct yi bırak al bi cross sen aynı patenle yaptığın hareketleri yaparsın ))

---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:19 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:18 AM ----------

Farklı bir amaç yazısını görünce heyecanla açtım topiği.. sonunda hüsrana ugradım :p
bence farklı bir amaç için motor alınacaksa en uygun motor 600rr dır...
egzozda kuyruk altında tam bel hizzasında :mrgreen:
damacanaya asansörde tecavüz eden, tavuğa cinsel istismarda bulunan adamlardan sonra pek bi iyi olur :queen::queen::queen:

ahhaha sen belliki posta gazetesinde haydar dümeni takip ediyosun bunlar nasıl haberler :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar