- Konu Yazar
Biraz önce yine kaza haberi okudum yine içim parçalandı.
Bu ülkenin başına ne geldiyse hep eğitimsizlikten gelmedi mi?
Yüzlerce, binlerce motosiklet sürücüsü hayatını kaybetti,on binlerce arkada gözü yaşlı sevgi yumakları bırakıldı. Neden?
Maalesef ülkemizde motosiklet diğer sürücüler tarafından karayolunu kullanabilir motorlu bir taşıt olarak görülmüyor. Yetmezmiş gibi, umursanmıyoruz, sıkıştırılıyoruz hatta yolun kenarına çekilmemizi bile bekleyen tavır davranışlarla karşılaşıyoruz..
İlgililerden rica ediyorum;
Her ehliyet grubu sürücü adayları için motosiklet sürücüleri hakkında; bilgilendirme ve davranış biçimleri konusunda eğitim verilmesi biraz da olsa bu kötü durumu iyileştirecek, kazaları en aza indirgeyecektir.
İlgililerden rica ediyorum her sürücüye tam ve denetimli bir eğitim!!!
İnsanlarımız ölmesin, gözü yaşlı insanlar çoğalmasın artık ülkemizde lütfen.
...ve artık farkedilmek istiyoruz, farkedin bizi farkedin...
Moıtorcunun ŞARKISI;
"FARKEDİN BİZİ FARKEDİN" daha önceden facebooktan bulduğum o parçayı youtube da paylaştım, aynı ifadelerle.
http://www.youtube.com/watch?v=sjs2pKhsutI
Bu ülkenin başına ne geldiyse hep eğitimsizlikten gelmedi mi?
Yüzlerce, binlerce motosiklet sürücüsü hayatını kaybetti,on binlerce arkada gözü yaşlı sevgi yumakları bırakıldı. Neden?
Maalesef ülkemizde motosiklet diğer sürücüler tarafından karayolunu kullanabilir motorlu bir taşıt olarak görülmüyor. Yetmezmiş gibi, umursanmıyoruz, sıkıştırılıyoruz hatta yolun kenarına çekilmemizi bile bekleyen tavır davranışlarla karşılaşıyoruz..
İlgililerden rica ediyorum;
Her ehliyet grubu sürücü adayları için motosiklet sürücüleri hakkında; bilgilendirme ve davranış biçimleri konusunda eğitim verilmesi biraz da olsa bu kötü durumu iyileştirecek, kazaları en aza indirgeyecektir.
İlgililerden rica ediyorum her sürücüye tam ve denetimli bir eğitim!!!
İnsanlarımız ölmesin, gözü yaşlı insanlar çoğalmasın artık ülkemizde lütfen.
...ve artık farkedilmek istiyoruz, farkedin bizi farkedin...
Moıtorcunun ŞARKISI;
"FARKEDİN BİZİ FARKEDİN" daha önceden facebooktan bulduğum o parçayı youtube da paylaştım, aynı ifadelerle.
http://www.youtube.com/watch?v=sjs2pKhsutI