Far ve Stop Karartma İşlemi Nasıl Yapılır ?

İyi Geceler Arkadaşlar İlk Motorumu 3 Gün Önce Aldım Motorum Gri Çelik Cup Gri Araçlarda Hafif Kararmış Far ve Stop çok yakışıyor ama bu işlemi nasıl yaparım hiç bir fikrim yok bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim:)

eskiden far karartmak için kadın çorabı geçirirdik arabaların stop lambasına o geldi aklıma :D
Neyse ben elimden geldikçe yardımcı olayım
öncelikle far karartma diyince akla hemen reklamcılardaki fara çekilen film akla geliyor bu film ışığı aşırı derecede kırıyor pek saglıklı oldugunu düşünmüyorum özellikle stop lambasına sakın kaplama Allah korusun zaten araç suruculerı gunduz vaktı görmüyor bide gece vaktı karartılmıs stop lambasını hiç görmezler
neyse herhangibir stıckercıya tuıng malzeme satan bir yere git veye oto cam film ceken yerlere ama kendın yap onlardan bir parça siyah 1 numara film al ardından farı sök far camına güzelce yerlestir ve saç kurutma makinasıyla ısıt ısıtırken bır yandan olusan baloncukları düzelt :)

Teşekkürler ben zaten öyle simsiyah bir görüntü istemiyorum hafif kararmıs olsun yeter zaten stop lambamı led yapacağım yardımcı olucak bi kaç arkadas var kararmıs stop camının altındaki ledler çok hoş görüntü (modifiye suç değil yaşam tarzıdır)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar