Far sorunu.

Slmlar,ampül patladığı için uzun far yanmıyordu değiştireyim dedim.Değiştirdimde 10 liralık ampül.Bu sefer kısada yansa karşıdaki sürücü sellektör,kornayla uyarı yapıyor.Gerçektende eski ışık sarımtıraktı bu ise kuvvetli beyaz ışık veriyor.Yanlış ampülmü verdiler acaba?Ben memunumda karşıdaki sürücüler pek değil ne yapamalıyım bu durumda.

Ampulde 12volt 35w yazar atiyorum sendekinde ne yaziyor motor markasi ne .ayari vardir elinle dokunup bozmusta olabilirsin.

Motorunuzun orjinal ampulü kaç w idi ?

Far yukarı bakıyor belliki, buda göz almaya neden oluyor. Bu yüzden kazalara bile neden olabilirsiniz. Farkın arka kısmında vida şeklinde ayar çubuğu bulunması gerekiyor. Sizin motorunuzda varmı bilmiyorum vakat, bahsettiğim ayar vidasını biraz sıkın.

Söküp bakmadan bir şey demekte saçma gerçi.

Alt kısımda bir cıvata var ayar için,pek sağlıklı bişe değil ama epey sıkılı durumda.Şekil olarak iki ampül farklı,ışık rengi olarakda.

karanlik veya isiksiz ortamda o civata yukseklik ayari yapiyor mu bi kontrol et

---------- Post added at 13:37 ---------- Previous post was at 13:35 ----------

Farla grenaj beraberse far grenajdan ayrilmis tirnak kirilmista olabilir

Alt kısımda bir cıvata var ayar için,pek sağlıklı bişe değil ama epey sıkılı durumda.Şekil olarak iki ampül farklı,ışık rengi olarakda.

O zaman biraz gevşetin hocam, arkadaşta söylemiş zaten... Fark yükseklik ayarını o vida sayesinde yapıyorsunuz. Karanlık bir ortamda test edin.

Arka stopda patlamış bütün enerji öne gidiyordu herhalde.Arkayıda değiştirdim ön far biraz daha sönük şimdi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar