Far camı sorunu...

Merhaba arkadaşlar,

yeni bir far satın aldım...Komple oem farı çıkartıp aldığım farı taktım...Fakat bunun camı kristal cam dedikleri desensiz düz cam...İçine de Osram nightbreaker taktım...

Şimdi sorun şu;bu cam düz olduğu için,desensiz olduğu için ışığı biraz dağıtıyor ilk tecrübelerime göre...Henüz yeni taktığım için gece sürüşüm fazla olmadı ancak aydınlatma gayet iyi olmasına rağmen ışık biraz dağınık...

Desenli cam daha mı iyidir?Ölçülerine uygun desenli cam kesicek,basacak,üreticek v.s.
yer var mıdır?Yoksa hazır mı satın alacağız...

Aslında farkedilmek açısından güzel çünkü oem farlara göre gündüz daha bir canlı yanıyor...Tabii bunda oem fardaki gibi far ampülünün üstünde şapka olmamasıda etkili olabilir ancak gece uzunlarda öndeki sürücüyü ışık manyağı yapacak gibi duruyor:)...

Çok uzattım arkadaşlar:)...Desenli cam mı?Kristal cam mı?Cevap desenliyse,taviyelerinizi bekliyorum....Selamlar

bence anlattıgınıza göre kristal olanı makul . ısıgı biraz dagıtıyor dediniz oem den falan anlamam ama olsun sonuta mekan aydınlatması yapmıyorsunuz . iyi gösteriyosa ötekine göre bence bu kalsın

bence anlattıgınıza göre kristal olanı makul . ısıgı biraz dagıtıyor dediniz oem den falan anlamam ama olsun sonuta mekan aydınlatması yapmıyorsunuz . iyi gösteriyosa ötekine göre bence bu kalsın

Desenli cam daha toplu bir ışın demeti gönderiyordu...Gece sürüşünü fazla tecrübe etmedim...Yani çok karanlık bir yolda sürmedim...Camı değiştirmek konusunda kararsız kaldım..Belki biraz daha tecrübe etmeliyim ama muayne zamanı orjinal farı tekrar takmak zorunda kalacağım gibi gözüküyor...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar