far ampülünün zırt pırt patlaması

Katılım
8 Ocak 2006
Mesajlar
127
İyi günler arakdaşlar benim mcx in far ampulu 1000km olmadan patlıyor ( kontağı far kapalıylen açıp kapatırım hep) en son değiştirdiğimde usta bide bunu dene diyip http://www.cevizciogluyedekparca.com/urun/hid-ampul-bosch-tipi-beyaz-12v-35w35w/1846 buna benzer bişi taktı 300 km bile olmadan uzun far gitti sadece kısa kaldı. Nasıl çözülebileceği konusunda fikri olan varmı? ampul para değil ama çok kötü zamanlarda gidebiliyor.
 
Katılım
25 Eki 2011
Mesajlar
909
Motosikleti
Dominar 250
kaliteli ampül kullanırsan bir sorun çıkmaz gibi geliyor
 
Katılım
1 Kas 2012
Mesajlar
2,488
Kardeş bende bunalmıştım patlamasından. Gittim sanayiden philips olanını aldım 5tl ye. Takış o Takış. Nerdenbaksan 10.000km dir kullanıyorum.
Motosiklet parçacılarında satılan ampuller en adisi en ucuz, kilo ile satılan cinsten. Tak kalitelisini bitsin
 
Katılım
13 Ara 2004
Mesajlar
13,918
2 liralık armut ampül var 1 senedir patlamadı. Daha önceki de patlamadı ama 10 liralık bi cub farından sökmüştüm uzun far filamanı yamuktu, yamuk aydınlatıyodu, o yüzden değiştirmiştim. Zırt pırt ampül patlıyosa konjektöre bakın, voltajı gerekli seviyelerde tutamıyordur.
 

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar

Üst