Far açma düğmesini bulamıyorum :) (acil yardım)

Merhaba, yurtdışındayım, yurtdışından gelme bir Hyosung gv250 aldım. Motorda far açma sviçi yok. Solda selektör, uzun-kısa var. Sagda far dugmesinin olması gereken yerde dörtlü flaşör var. Park lambaları sürekli yanık. Selektörle farlar çalışıyor ama. Park ve farı açıp kapatacak bir düğme yok. Kendimi salak gibi hissediyorum ya bende ya motorda bir tuhaflık var. Yardımlarınız için teşekkür ederim arkadaşlar.

2016 dan sonra olmasi lazım yanlış olmasın, dünya standartları gereği öyle kapanmıyor

Parkların açık kalması önemli değil benim için. Farları nasıl açacağımı bulamadım. Uzun-kısa düğmesini açıp kapatmak işe yaramıyor. Farlar çalışıyor çünkü selektör yapılabiliyor. Ama farı nerden açacağız :(

Ampulün kısa fazı yanmış. Yeni ampul tak, göreceksinki farların yanmaya başlayacak.

Teşekkürler sabah deneyeceğim. Selektör çalıştığı için ampul arızası olduğunu düşünmedim

Ampül çift flamanlıdır. Biri uzun biri kısa. Kısa farın motor çalıştığı sürece yanar,kapatamazsın. Sellektör yaparken yanan ise uzun kısım. Ampülünü değiştir sorunun çözülecek.
Sakın orjinalinden daha yüksek watlı ampul alma.Akü sorunu yaşarsın,far tasını bile eritebilirsin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar