efo88, tabi ki motorcu motora bindiğinin her anında keyif almak ister, katettiği her kilometre onun için bir meditasyon anı gibi olmalıdır. Diğer şehirleri bilmiyorum ama İstanbul'da motosiklet kullanıp da "Heyt be! İşte zevk budur, iyiki bu aracı almışım" diye kaç kere söyleyebiliyoruz acaba. Bazen evet ama var mı sürekli bunları hissedebilen İstanbullu motosikletçi? Bir gün sorunsuz kullansanız bile ertesi gün aniden önünüze fırlayan bir araç (maalesef bazen de bir motosikletli) veya zınk diye şeridinizin ortasında duran bir ticari araç keyfi sürekli yaşamanıza olanak tanıyor mu?
Ben açıkçası ancak motosikletimle İstanbul'un dışına gittiğimde, Trakya'nın köy ve orman yollarında müthiş haz duyuyorum. İşte o zaman motosiklet kullanmann zevkine varabiliyorum. Hele bir de o anın tadını başka bir dostunuzla paylaşabiliyorsanız (motorlu veya değil) işte o zaman "romantizm, keyif, fantezi.." adına her ne diyorsak güzel olan her şey sizinle beraber oluyor. :thumleft:
efo88 kardeşim, senin böyle güzel anıların varsa sen de yaz.. Ama lütfen Türkçeyi katletmeden, olur mu?