Falcon Wonder 150 ile Yuki Goldfox S arasında fark var mı ???

Bu motorların tipi hoşuma gidiyor yakın zamanda almayı düşünüyorum ama hangi markanın motorunu alsam diye düşünüyorum aralarında fark var mı bilen varsa yardımcı olursa sevinirim.. :silent:

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 03:22 ----------

Cevap veren yok mu? :silent:

---------- Mesajlar birleştirildi - 02:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:11 ----------

???????????

Son düzenleme:
Merhaba dostum. İkisi görünüş olarak aynı motorlar. Fakat sanırım motor blokları farklı, wonder 149cc , goldfox 162cc.
Wonder'i 2-3 kez sürdüm açıkçası benim sürüş hissiyatı olarak pek hoşuma gitmedi ama sen bir dene belki senin gider bilemiyorum.Eğer birinden birini seçeceksen 162cclik goldfoxu seç madem alacaksın görünüşler aynı cc fazla olanı almış olursun.Marka iyimidir diye hiç takılma bunların hepsi aynı kalitede çinli motorlar.

Bilgi verdiğin için teşekkür ederim.Ben ikisininde 149 cc oldugunu sanıyordum öğrenmiş oldum.

Merhaba dostum. İkisi görünüş olarak aynı motorlar. Fakat sanırım motor blokları farklı, wonder 149cc , goldfox 162cc.
Wonder'i 2-3 kez sürdüm açıkçası benim sürüş hissiyatı olarak pek hoşuma gitmedi ama sen bir dene belki senin gider bilemiyorum.Eğer birinden birini seçeceksen 162cclik goldfoxu seç madem alacaksın görünüşler aynı cc fazla olanı almış olursun.Marka iyimidir diye hiç takılma bunların hepsi aynı kalitede çinli motorlar.

Falcon 10,5 kw yazıyor yuki ise 9.5 kw . yuki cc yüksek olmasına karşın beygir gücü az . Acaba performans ve yakıt açısından ne gibi etki eder bu fark ?

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 05:01 ----------

Kullanan bilen yok mu arkadaşlar ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar