Falcon Debriyaj sorunum var

Arkadaşlar merhaba yeni üyeyim konuya gelecek olursak motosikletim 1.vitese atıp debriyaja basınca tekerlek kitleniyor,çok az kımıldıyor daha sonra çalıştırıp gaza basınca ayak marşı kafayı yiyor ileri geri çıldırıyor 2'de kalkınca sorun yok diğer viteslerdede sorun yok.Motoru kullanmıyorum sorunum nedir çok masraf çıkar mı?

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Arkadaşlar merhaba yeni üyeyim konuya gelecek olursak motosikletim 1.vitese atıp debriyaja basınca tekerlek kitleniyor,çok az kımıldıyor daha sonra çalıştırıp gaza basınca ayak marşı kafayı yiyor ileri geri çıldırıyor 2'de kalkınca sorun yok diğer viteslerdede sorun yok.Motoru kullanmıyorum sorunum nedir çok masraf çıkar mı?
Konuyu daha farklı anlatabilirmisin çünkü debriyaja basınca tekerlek nasıl kitleyecek modeli ve markası nedir?

Falcon attack 100 şuan 150cc çalışmazken 1.vitese atıp debriyaja basıp itmeye çalışıyorum kımıldamıyor 2 ye atıp aynısını yapınca düzeliyor yani 1.viteste debriyaj görevini görmüyor

motoru açmak lazım 1.vitesin hilalinde sıkıntı olabilir öyle binme şanzımanı dağıtabilir

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar