Pirelli MT 60 Falcon'un orijinal lastiği olur ve bundan şaşmamak gerektiği bizzat tecrübemle sabittir. Nedeni ise; Falcon'u MT 60 ile yaklaşık 9.000 km kullandıktan sonra (3800km'de iken 2. el olarak almıştım) lastikleri değiştirmeye karar verdim. Servisimin de önerisiyle adını çokca duyduğum Metzeler'de karar kıldım ve ön-arka birlikte değiştirdim (Mtz Tourance ki Transalp'te sanırım orijinal olarak bu model kullanılıyor) 250-300 km. lastik rodajını önerilere uygun olarak dikkatli kullandıktan sonra(*) 1000 km.yi devirdim ancak hala orijinal Pirelli MT'nin o son hallerini bile arar durumdayım ve bunun nedenini hala anlamaya çalışıyorum. Her iki lastik modelinin profili dikkate alındığında, Pirelli MT, Mtz Tourance'a göre daha derin dişlere sahip ve bu durum enduronun karakterine daha uygun olsa gerek.. Motorumu daha çok asfaltta ve kuru hava/yağmur demeden her türlü yol koşulunda kullanıyorum ve Falcon'da orijinal olarak kullanılan Pirelli modelinin bu klasman için daha uygun bir ürün olduğu sonucuna vardım.
(*) Bu arada sevgili dishy, ön ve arka lastiğin birlikte değiştirilmesi gerektiğini ısrarla vurgulayan arkadaşlara biraz kulak vermek gerek.. Haklısın, ekonomik olması bazen öncelikli gibi görünmekle birlikte, söz konusu olan kendi hayatımız olunca -ki bu özelde canan daha önce gelir

- gerçek ekonomi bu ısrarı dile getiren gerçek dostların ısrarlı önerileri ile ilgili olandır, bu böyle biline :mrgreen: