Fakir ve sarı çizmeli pandanız PCX e terfi etti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hayırlı olsun ama yarın birgün o viteslerle oynamayı öyle özleyeceksin ki. ve scooterin en kötü yanı şehir içi dur kalk larda hele yokuş yukarı kalkışlardaki varyatör sorunları sesleri ve bagaların ezilmeleri debriyaj taslarının yanma ve renk degiştirme gibi sorunları burda çok yeni konuların açılmasına neden olacaktır.

F54

mete abey hayırlı olsun:) keşke beyaz alsaydın yeni gelin misali olurdu:cherry:

Doğru yoldasın metehan şehir içinin en kullanışlı tercihi scoter'dır nice kilometrelere..

Abi hayırlı olsun... Çok şık motor :)

Darısı başımıza ::meleeek:

Abi hayırlı olsun güle güle bin,ayrıca resimlere bakarken kalıbınla ters orantılı bir durum farketmedim gayet iyi duruyor altında :cat:

hayırlı olsun 4 tekerler senden uzak olsun yeni motorunla mutluluklar ...

Abi ilkten sağ ayağınla biraz fren,sol ayakta vites arama durumları olmasın? :cherry: Sol elde debriyaj diye asılıp yavaşlayabilirsin de. :)

hayırlı uğurlu olsun iyi günlerde kullan inşallah darısı başıma.. :)

şunu bilir şunu söylerim...
seveniyle sevmeyeniyle bu forumda en popüler adamsın mete abi....
vallaha helal olsun.....

hayırlı olsun. scooterin kendine göre ekstra bakım masrafı var ama kullanım amacına yönelik olarak süper aletler. 9 beygirlik agility 125 ile zc arasındaki farkı birebir görünce 125 pcxin 10.5 beygirlik gücü şehir içinde istediğin ivmeyi verir bence. tekrar hayırlı olsun abi.

hayırlı olsun maşallah güzel makına kazasız belasız sürüşler diliyorum...

Hayırlı olsun. Kazasız belasız kullanırsınız inşallah. Pcx süper motor.

Allah hepinizden hoşnut olsun...yazdığınız ve hissettiğiniz her güzel duygunun niyetin 10000 katını mevlam sizlere ihsan etsin...

hepinize tek tek cevap yazacağım vaktim var...

bir kaç foto paylaşıp sizlere cevap yazmak isterim...

valla maaşıda bağladık motora plaka çıkartamadım...plakasız dolanıyom peder polis olmasa motorumuz bağlanacak...:queen:

hani benim plakaya sponsor olmak isteyen varsa (150 gayme) bir teşekkür yazısı sabit bir şekilde sonsuza kadar imzamda mevcut kalacak...:p şaka yapmıyorum vallaha...:p edeceğim dualarda cabası...

neyse sabah kayfaltımı yapıyorum gözüm motorda...milletin gözü takılıyor tabi bizim muhit pek alışık değildir böyle makinalara...:p

brandamı evde unutumuşum gazeteyle idare ettm...kedi medi varsa biri seleye çıkarsa vay halime..

bu arada arkadaşlar ben Show tv de güvenlik görevlisiyim...oradan bir kaç kare sunayım size...:p

bugün çekimler vardı ayakta dura dura ayaklarımı hissetmedim valla

Avşar Kızı...

benim motorun çalınma ihtimali sizce yüzde kaç...evimin balkonunu özel otopark yaptım...ve evde 3 tane silah mevcut...:p

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar