Fakir ve sarı çizmeli pandanız PCX e terfi etti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hayırlısı olsun abi gel trahtörü geri alak 0 bitane bize bunlardan başka fayda yok cbf düşünüyomusun????

değerli dostlarım...motorumu bugün itibariyle satışında anlaştım...alan arkadaş motor kullanmayı bilmediği için motoru kendisine yarın acıbademe gidip teslim edicem...depoda fulldü iyimi...:p 5150 gaymeye aldığım fiyata verdim...zararım yok...bel ağrısı dinene kadar motora binmeyeceğim bir süre...ev iş 5 km ...idare edicez artık...5000 e 5 müşteri vardısırada ...pazarlık yok dedim dediğim gibide oldu zati...:cherry:

bu konumun kapatılmasını rica edicem...Allah hepinizden razı olsun plaka hususunda desteğini eksik etmeyen dostlarda haklarını helal etsin artık...bel sıkıntısı için konu dışında bir konu açmıştım oradan devam ederiz...

Hayırlısı olsun abi gel trahtörü geri alak 0 bitane bize bunlardan başka fayda yok cbf düşünüyomusun????

kanka bir süre idare edicem...bakalım aga yaza artık kısmetse patlatırız birşeyler...innova yokmuş buralarda hacım...innovadaydı göynüm...

Hayırlısı olsun metem.

Sana maxiscooter gıder. Bak demedi deme. Maşallah mercedes gıbı gidiyorlar. üst baş tertemiz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar