Fakir ve sarı çizmeli pandanız PCX e terfi etti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Meto kardeşim, çok geçmiş olsun, umarım sağlık problemin sandığın seviyede ciddi bi problem değildir. İlanına baktım. O fiyata sanırım zaman kaybetmeden satarsın. Hayırlısı olsun.

önemli olan sağlık tabi:) Scooter ambiansı olmasada olur...Diğer yandan ilk PCX kullanıcılarından biri olarak Honda kullanım ve model bazında artık en az askeriyedeki bi üsteğmen kadar fors oluştu sende:cherry:

Motoru 2000-3000 kilometre tecrube etmemişsindir ama... şehir içinde çok pratik belli. Ama otobandaki tavrı nasıl bunun. Bi cbf-cbr la kıyaslanırsa. bi level aşağıya düşürüyomu insanı özgüven olarak rahatsızlık oluyormu. ben cbf le daha rahattım bunla millete lokma oluyorum gibi bi ruh hali oluştumu birazda olsa?

Bildiğim kadarı ile tem ve basın ekpres yolu güzergahın arasında. merak ettiğim yine tam motorun buradaki tavrı aslında

bide yine cbf gibi şehirler arası yol gidilirmi bunla. Mesela İstanbul-İzmir gibi 500 km lik bi yol dahada kasmaya başlarmı. Çünkü 125 lik bi motor için 1 günlük limit değerler -tahammül sınırı max bu kilometreler bunlar

mete abim pcx 125 çok beyenmiştim hatta bu ay sonu alıcaktım fakat bayilerin elinde kalmamıştı bende biraz cıta yükseltip joyride 200 i ye yöneldim hafta sonu bayiye gidip bakıcağım..

şimdi almadığıma sevindim çünkü benimde boy 187-188 kiloda 95-96 bel ağrısı banada olur diye düşünüyorum.. gerçi ilanı gördüğümde içim gitmedi değil....

değerli arkadaşlar şimdi eski çalıştığım Maçkada ki sağlık kuruluşundan geliyorum...sosyetenin özel laboratuvar ve emar firması...bel emarına girdim 20-25 dakka dat dut dut tabutun içine girdim valla...bel spazmı olmuş..sıkıntı yokmuş...ama skutırdan hemen kurtul sat diye talimat verdi hocam...bu oturuş pozsiyonuyla bel fıtığının kaçınılmaz olduğunu söyledi...ilerde her an herşey olabilir dedi...birde benm kilomla alakalı bir durum beyler...yani bana has bir durummuş...bu kiloda o bölgeye çok yük binermiş vs...

metehan abi ne alıcaksın son kararın ne???

kanka barayı :pkoyak cebe sonrası Allah kerim...:p motoseyyah serdar abim hep der ki...cepteki para silah gibidir...:p

Hayırlı uğurlu olsun, kazasız belasız keyifle kullanırsınız umarım...

aga aldık şimdide satıyoruz ...:queen:

Meto kardeşim, çok geçmiş olsun, umarım sağlık problemin sandığın seviyede ciddi bi problem değildir. İlanına baktım. O fiyata sanırım zaman kaybetmeden satarsın. Hayırlısı olsun.

yok kanka bel spazmı yaşamışım ama dikkatli ol dedi şakası yok dedi...aldığım fiyata veriyorum abi...

önemli olan sağlık tabi:) Scooter ambiansı olmasada olur...Diğer yandan ilk PCX kullanıcılarından biri olarak Honda kullanım ve model bazında artık en az askeriyedeki bi üsteğmen kadar fors oluştu sende:cherry:

Motoru 2000-3000 kilometre tecrube etmemişsindir ama... şehir içinde çok pratik belli. Ama otobandaki tavrı nasıl bunun. Bi cbf-cbr la kıyaslanırsa. bi level aşağıya düşürüyomu insanı özgüven olarak rahatsızlık oluyormu. ben cbf le daha rahattım bunla millete lokma oluyorum gibi bi ruh hali oluştumu birazda olsa?

Bildiğim kadarı ile tem ve basın ekpres yolu güzergahın arasında. merak ettiğim yine tam motorun buradaki tavrı aslında

bide yine cbf gibi şehirler arası yol gidilirmi bunla. Mesela İstanbul-İzmir gibi 500 km lik bi yol dahada kasmaya başlarmı. Çünkü 125 lik bi motor için 1 günlük limit değerler -tahammül sınırı max bu kilometreler bunlar

inanırmısın şu bel sorunu olmasa uzun süre kullanacaktım...inanılmaz torka sahip...muhteşem bir şehiriçi ve rampa çekişi var...yok böyle bir kalkış...deli gidiyor makina hacı...uzun yolda 90-100 e sabitleyebilirsin...tork konusunda çok cömert...uzun yolda 100 km de bir dinlenmek şart derim...diğer motorlardan bir farkı yok...şöyle dostum bu bel işi bana özel bir durum...kilomla ve sağlığımla alakalı...tembelim...bu kaçınılmaz bir osnuç...eninde sonunda olacaktı motor vesile oldu...zayıflamam gerek...tahammül sınırı yok aslında...

mete abim pcx 125 çok beyenmiştim hatta bu ay sonu alıcaktım fakat bayilerin elinde kalmamıştı bende biraz cıta yükseltip joyride 200 i ye yöneldim hafta sonu bayiye gidip bakıcağım..

şimdi almadığıma sevindim çünkü benimde boy 187-188 kiloda 95-96 bel ağrısı banada olur diye düşünüyorum.. gerçi ilanı gördüğümde içim gitmedi değil....

bencede daha yüksek cc motorlarla ilgilenebilirsin...ama dediğim gibi bu olay benim sağlığımla alakalı...seni etkileyeceğini sanmam...bende bir maxi alsaydım bunu yaşamayacaktım...

ganga ben makinada yanlış oturuyordum...kamburum..dik durmadığım için başıma bu geldi...olay bu...kıçı yaydım ortaya...

ulen laptop takası diyor adam çıldırtıcak küfredecem şimdi sahibinden.comda...te Allam ya...

Son düzenleme:
değerli arkadaşlar şimdi eski çalıştığım Maçkada ki sağlık kuruluşundan geliyorum...sosyetenin özel laboratuvar ve emar firması...bel emarına girdim 20-25 dakka dat dut dut tabutun içine girdim valla...bel spazmı olmuş..sıkıntı yokmuş...ama skutırdan hemen kurtul sat diye talimat verdi hocam...bu oturuş pozsiyonuyla bel fıtığının kaçınılmaz olduğunu söyledi...ilerde her an herşey olabilir dedi...birde benm kilomla alakalı bir durum beyler...yani bana has bir durummuş...bu kiloda o bölgeye çok yük binermiş vs...

bu macera burada noktalandı mı yani ?

geçmişler olsun mete_han

Açtığın başlığa mesaj yazmamıştım demek varmış bir hayrı.

Motor tipi, boyutları, süspansiyon sistemi,lastik türü ve jant çapı vb kriterler aslında çoook önemli.

Herşeyden önce sağlık gerisi boş, sağlık olsun elbet sonrası gelir.

Açtığın başlığa mesaj yazmamıştım demek varmış bir hayrı.

Motor tipi, boyutları, süspansiyon sistemi,lastik türü ve jant çapı vb kriterler aslında çoook önemli.

Herşeyden önce sağlık gerisi boş, sağlık olsun elbet sonrası gelir.

abi perişanım valla bel ağrısından...hakkımızda hayırlısı olsun gari...

aynen abicim...ben arkaya çok giderim...bu motorda arkaya yığılmaktan canım yandı...

Örneğin cbf de göbeğin az da olsa depoya temas ediyor muydu önceden, bu bile omura düşen ağırlığın bir miktarını alır.

Örneğin cbf de göbeğin az da olsa depoya temas ediyor muydu önceden, bu bile omura düşen ağırlığın bir miktarını alır.
Mükemmel nazik sormuşsun usta. :) Göbeği depoya koyuyormuydun diyorsun yani.:) Metehan abim çok geçmiş olsun. :( Gerçekten üzüldüm.Bayağı beğenmiştin de motosikleti.Boşver abi seni başka bir motorla aramızda görürüz inşallah. :)

öyle abi...ama bak ayrıntı şurada gizli...belin koruması ayaklar...ayaklar bel hizasında olduğu sürece sıkıntı yok...ama ayaklar yoksa ve sarsıntı varsa vay halime...vay o popnun ve omura binen yükün vereceği deformasyona...

geçmiş olsun abi ne almayı düşünüyorsun?

bakıcaz abi vitesli yüksek cc makinalara...er-5 olur...cbf 500 olur...cbf 600 olur marta fuara bakarız biraz yürürüz motorsuz gezeriz paramızı koyarız kenara...

Mükemmel nazik sormuşsun usta. :) Göbeği depoya koyuyormuydun diyorsun yani.:) Metehan abim çok geçmiş olsun. :( Gerçekten üzüldüm.Bayağı beğenmiştin de motosikleti.Boşver abi seni başka bir motorla aramızda görürüz inşallah. :)

yoğun trafikte bir eve gelişim var huzur içinde...dlei makinaydı inan aga...hayırlısı olsun gari...

benide alsana beraber akalım ortamlara:)

aga ama alacağım makina ybr cbf leri tokatlasın istiyorum...artık yolda sizlerden bi farkım olsun istiyorum...:queen: şaka..:p

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Sana sürücü sissy barı olan bir cruiser lazım. :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Eğer 250cc dersen, ben piyasada pek bulunmayan bir motor yerine kendi motorumdan tavsiye ederim tabii ki. Sürücü sissbarı da taktın mı yayıla yayıla gidersin. :)

değerli dostlarım...motorumu bugün itibariyle satışında anlaştım...alan arkadaş motor kullanmayı bilmediği için motoru kendisine yarın acıbademe gidip teslim edicem...depoda fulldü iyimi...:p 5150 gaymeye aldığım fiyata verdim...zararım yok...bel ağrısı dinene kadar motora binmeyeceğim bir süre...ev iş 5 km ...idare edicez artık...5000 e 5 müşteri vardısırada ...pazarlık yok dedim dediğim gibide oldu zati...:cherry:

bu konumun kapatılmasını rica edicem...Allah hepinizden razı olsun plaka hususunda desteğini eksik etmeyen dostlarda haklarını helal etsin artık...bel sıkıntısı için konu dışında bir konu açmıştım oradan devam ederiz...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar