Hayırlı uğurlu olsun, kazasız belasız keyifle kullanırsınız umarım...
metehan abi ne alıcaksın son kararın ne???
Hayırlı uğurlu olsun, kazasız belasız keyifle kullanırsınız umarım...
Meto kardeşim, çok geçmiş olsun, umarım sağlık problemin sandığın seviyede ciddi bi problem değildir. İlanına baktım. O fiyata sanırım zaman kaybetmeden satarsın. Hayırlısı olsun.
önemli olan sağlık tabiScooter ambiansı olmasada olur...Diğer yandan ilk PCX kullanıcılarından biri olarak Honda kullanım ve model bazında artık en az askeriyedeki bi üsteğmen kadar fors oluştu sende:cherry:
Motoru 2000-3000 kilometre tecrube etmemişsindir ama... şehir içinde çok pratik belli. Ama otobandaki tavrı nasıl bunun. Bi cbf-cbr la kıyaslanırsa. bi level aşağıya düşürüyomu insanı özgüven olarak rahatsızlık oluyormu. ben cbf le daha rahattım bunla millete lokma oluyorum gibi bi ruh hali oluştumu birazda olsa?
Bildiğim kadarı ile tem ve basın ekpres yolu güzergahın arasında. merak ettiğim yine tam motorun buradaki tavrı aslında
bide yine cbf gibi şehirler arası yol gidilirmi bunla. Mesela İstanbul-İzmir gibi 500 km lik bi yol dahada kasmaya başlarmı. Çünkü 125 lik bi motor için 1 günlük limit değerler -tahammül sınırı max bu kilometreler bunlar
mete abim pcx 125 çok beyenmiştim hatta bu ay sonu alıcaktım fakat bayilerin elinde kalmamıştı bende biraz cıta yükseltip joyride 200 i ye yöneldim hafta sonu bayiye gidip bakıcağım..
şimdi almadığıma sevindim çünkü benimde boy 187-188 kiloda 95-96 bel ağrısı banada olur diye düşünüyorum.. gerçi ilanı gördüğümde içim gitmedi değil....
değerli arkadaşlar şimdi eski çalıştığım Maçkada ki sağlık kuruluşundan geliyorum...sosyetenin özel laboratuvar ve emar firması...bel emarına girdim 20-25 dakka dat dut dut tabutun içine girdim valla...bel spazmı olmuş..sıkıntı yokmuş...ama skutırdan hemen kurtul sat diye talimat verdi hocam...bu oturuş pozsiyonuyla bel fıtığının kaçınılmaz olduğunu söyledi...ilerde her an herşey olabilir dedi...birde benm kilomla alakalı bir durum beyler...yani bana has bir durummuş...bu kiloda o bölgeye çok yük binermiş vs...
bu macera burada noktalandı mı yani ?
geçmişler olsun mete_han
bu macera burada noktalandı mı yani ?
geçmişler olsun mete_han
abi çok geçmiş olsun
Açtığın başlığa mesaj yazmamıştım demek varmış bir hayrı.
Motor tipi, boyutları, süspansiyon sistemi,lastik türü ve jant çapı vb kriterler aslında çoook önemli.
Herşeyden önce sağlık gerisi boş, sağlık olsun elbet sonrası gelir.
Mükemmel nazik sormuşsun usta.Örneğin cbf de göbeğin az da olsa depoya temas ediyor muydu önceden, bu bile omura düşen ağırlığın bir miktarını alır.
benide alsana beraber akalım ortamlaraevet aga bir ekşın daha böyle bitti diyelim...akacağıdım alemlere...![]()
Örneğin cbf de göbeğin az da olsa depoya temas ediyor muydu önceden, bu bile omura düşen ağırlığın bir miktarını alır.
geçmiş olsun abi ne almayı düşünüyorsun?
Mükemmel nazik sormuşsun usta.Göbeği depoya koyuyormuydun diyorsun yani.
Metehan abim çok geçmiş olsun.
Gerçekten üzüldüm.Bayağı beğenmiştin de motosikleti.Boşver abi seni başka bir motorla aramızda görürüz inşallah.
![]()
benide alsana beraber akalım ortamlara![]()
Sana sürücü sissy barı olan bir cruiser lazım.![]()
dostum sen bana neyin yakışacağını biliyorsun valla...mesela şu nasıl...
http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...bakimli-ve-temiz-intruder-250-63895992/detay/
Eğer 250cc dersen, ben piyasada pek bulunmayan bir motor yerine kendi motorumdan tavsiye ederim tabii ki. Sürücü sissbarı da taktın mı yayıla yayıla gidersin.![]()