"Failure" Deneyin Deneyin Heee heeee heeee :P

Selamlar,

1- www.google.com sayfasini acin
2- arama motoruna "Failure" (basarisizlik, yetersizlik, basari kazanamayan kimse) yazin.
3- "Search" (Google'da ara) yerine "I'm feeling Lucky" (kendimi sansli hissediyorum)'u tiklayin
4- Gorun bakalim ne olacak!
5- Google bu hatayi duzeltmeye firsat bulmadan arkadaslariniza da
haber verin :)

Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
Harley Davidson Softail 107
Bu hata değil ki!
Gerçek :cherry:

Motosikleti
Su Motoru
Bende google Türkçe çıkıyor ve "Kendimi şanslı hissediyorum" arama butonu maalesef çıkmıyor direk link verseydiniz daha iyi olurdu ...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
beyaz saray çıktııı :) eheheh :queen:

Semih bende de google Turkce cikiyor. google.com yaz com.tr deil, cikmasi lazim!
Yani direk link vermenin bir anlami yok cunku failure yazinca cikan site komik olan. Yoksa sitenin kendisinde bi b-k yok :cherry:

Metal abi görmemişsin bir daha bak. Google' da ara düğmesinin yanında bir düğme daha var. İşte onun üstünde yazanı oku ve tıkla :)

failure=george w. olduğunu zaten bütün dünya biliyor, bir tek ABD halkı (çoğunluğu) anlayamadı :mrgreen:

Motosikleti
Su Motoru
alestevardiya, güzelim zaten ben "www" veya "com" yazmayla uğraşmam :) ctrl+enter yapınca "www" ve "com" u otomatik olarak koyar bir dene :) ama bölgesel Dns numaralarından kaynaklanan bir nedenle com veya com.tr fark etmiyor. Sanırım ondan türkçe çıkıyor. gaffar, bu arada koskoacam düğmeyi görmemişim hayret ettim ya :cherry: söylemesen bakınıp duracağım. Evet gerçekten ilginç :cherry: direk şu site çıkıyor http://www.whitehouse.gov/president/gwbbio.html ama bence "failure" yazınca Türkiye ile ilgili tüm "gov" uzantılı sitelerin çıkması gerekir :p. Çünkü Amerika' nın Failure ile pek ilgisi yok ...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
failure kelimesinin tam karşılığını google cuk die oturtmuş valla.....
ve bence bu bi hata değil , bi nevi protestodur...... :flower: :cat:

Süper Moderatör (BBRR)
beyaz saray çıktııı eheheh
yok ya bush un hayat hikayesi çıktı :cherry:(biografi)

untitled10yv.jpg

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar