facebook'a tövbeliyim!

Arkadaşlar bu facebooktan bende çok çektim.Kıskancım arkadaş! Sevgilimi ekleyenler,canım cicim yazanlar...Bereket benim kız biraz ağır kurtarıyoruz durumu.Bakın burada yeminim olsun! Benim kız facebooktan silerse hesabını,yada birisi kapatırsa facebooku kalıcı olarak kuzu keseceğim.Bilgisayarın modemine de kan süreceğim.Arkadaş sabah adam minibüste saat soruyor.Akşam bir baktım minibüsteki adam arkadaş olmak istiyor.Yok arkadaş.Beni sarmadı.2 gün kullandım.114 arkadaş! Bu ne! Hemen iptal ettim.Bu şiirde gece yarısı benden sizlere...
Delikanlı adamı bozar feys meys.
Bizim işimiz face to face.:p

işin kısa yolu bu tür uygulamaların hepsini engellemek..
esasen baktığımızda herkesin ortak amacı facebook için, arkadaşı esi dostu bulup konuşmak..
lakin işin içeriğine baktığımızda bizi sosyal hayattan koparan özellikle eşimizle dostumuzla bağımızı koparan bir yapısı var...
insanlar artık birbirlerine gidip gelmiyor...
kısacası hayatımızın içine sözde böyle sosyal ağlar girdikçe ne bayramlaşmamız nede selamımız kalacak...
sürekli birbirimize yabancılaşmaya başlayacağız....

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
''Azıcık aşım ağrısız başım''bir abam var atarım nerde olsa yatarım'' demişler.feysbukun yokluğu ne kaybettirir varlığıda ne kazandırır diye düşünenlerdenim...ailesin,eşine,çocuğuna,dersine,uykusuna,aşına ayıracağı vakitten çalıp pc başında zombiye dönenler tanıyorum.manyaklık başka bişey değil,ona heba edeceğim zamanı giderim börtü böcekle,doğada geçiririm daha iyi.

Bende çok vakit kaybından dolayı kene gibi yapışıyor..nalet şey..zaten 150 arkadaşım vardı..140'ı motorcu çoğuda mt den zaten :))

''Azıcık aşım ağrısız başım''bir abam var atarım nerde olsa yatarım'' demişler.feysbukun yokluğu ne kaybettirir varlığıda ne kazandırır diye düşünenlerdenim...ailesin,eşine,çocuğuna,dersine,uykusuna,aşına ayıracağı vakitten çalıp pc başında zombiye dönenler tanıyorum.manyaklık başka bişey değil,ona heba edeceğim zamanı giderim börtü böcekle,doğada geçiririm daha iyi.
günümün neredeyse 20 saatini bilgisayar başında geçirip, geri kalan saatlerde (4saat) uyuyan biriyim...
şimdi sizin tanımınız olan manyaklaramı giriyorum?
üslubunuza lütfen dikkat edin...
herkesin yaşam biçimdir, bu tip sözlerle kimseyi yadırgayamazsınız....
eğer ki yadırgarsanız börtü böcek lafına uyabilecek çok fazlaca itham var...
vesselam...

Adam cocuk esirgeme kurumuna ziyaret diye konu acti arkadaslar hic farkeden varmi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar