facebook'a tövbeliyim!

bir süredir gıcık kaptığım feysbuk'tan elimi ayağımı çekmiş bulunuyorum.

mutlaka izle
koptum zuhaha
çok komik izlemeden geçme
acaip birşey
listeni davet et melmeket kurtulsun
Allah rızası için listeni davet et
işte gerçekler
izlemeyen şöyle böyle olsun

gibisinden yapışkan sokak satıcısı zihniyle gözümüze gözümüze sokulan boş, komik ve ilginç videolardan fotoğraflardan, deşifre özel hayatlardan tiskindim, bıktım, uyuz oldum.

topladım pılımı pırtımı çıktım yönetime, kesin benim hesabımı dedim :)

hayırlı uğurlu ola!

hem okudum hemi yazdım
çevrimdışı oldum gezdim
sanal dünya senden bezdim
vaktim çaldı yalan feysbuk

Hak'tan bildik şerri hayrı
sanmayın ki kaldık ayrı
hal böyleyken yokum gayri
düş yakamdan laylon feysbuk

Bunun gibi servisleri aslında ilk amacı doğrultusunda kullanırsan sıkıntı yaşamıyorsun. Benim hesapta sadece 19 kişi var ve hepsi de gerçekten uzaktaki eş dost tayfasından oluşuyor. Her önüme geleni arkadaş olarak eklemiyorum ve mevcut listemle mutlu huzurlu geçinip gidiyoruz :)

Geçtiğimiz hafta 20 yıldır görmediğim bir çocukluk arkadaşımı buldum. Başka şekilde kendisini bulmam mümkün olmayacaktı çünkü gerçekten fena kopmuştuk. Duygulu anlar bile yaşadım hatta :salut:

Son düzenleme:
amacı doğrultusunda kullanılınca sorun olmuyor ama insanıda çok oyalıyor valla bide zuhhaha muhaha gibi abuk sabuk şeyler kaliteyi düşürüyor

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Asagidaki yaziyi 19 kisiye gönder bir dilegin gerçeklesecek.
Göndermezsen, sevgilin senden soguyacak, kasap veresiyeyi kesecek.
:p

[NOT]
hem okudum hemi yazdım
çevrimdışı oldum gezdim

sanmayın ki kaldık ayrı
[/NOT]

Coq ben seni sadece gece saatlerinde dalga geçersin bilirdim :)

Çok güzel olmuş valla..Bende kendimi banlattırdım,arkadaşımın feysbukundan kendimi 2/3defa şikayete ettim sağ olsunar benim hesabı kesmişler:)

"Şehitler için" yada "Atamız için" diye 200.000 kişi toplamaya çalışıyorlar ona bir anlam veremiyorum ben , ciddi ciddi insanlar bilgisayar başından tıklıyarak gruba üye olduklarında sorunların çözümü için birşeyler yapmış gibi mi hissediyorlar ? 200.000 kişiyi ankaraya toplamak lazım ki başımızdakiler tutuşup çözüm arayışına girsin ...

Sanal dünya yalan dünya işin özü. Yalnız çok kaptırdık ülke olarak kendimizi , bazı kesimlerin arzu ettiği koyun toplumuna varmaya az kaldı ...

"Şehitler için" yada "Atamız için" diye 200.000 kişi toplamaya çalışıyorlar ona bir anlam veremiyorum ben , ciddi ciddi insanlar bilgisayar başından tıklıyarak gruba üye olduklarında sorunların çözümü için birşeyler yapmış gibi mi hissediyorlar ? 200.000 kişiyi ankaraya toplamak lazım ki başımızdakiler tutuşup çözüm arayışına girsin ...

Sanal dünya yalan dünya işin özü. Yalnız çok kaptırdık ülke olarak kendimizi , bazı kesimlerin arzu ettiği koyun toplumuna varmaya az kaldı ...

katılıyorum :cat:

Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
Harley Davidson Softail 107
Allah için üye toplayan gruplar var lan :mrgreen:

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Ben çok egleniyorum yahu.:p

Dallamaya bak...
Goster Turkun gucunu mevzusunu yanlis anlamis.:mrgreen:

post-16704-1268325409.jpg

Bende facebooka yıllarca üye olmadım banane dedim sonra eş-dost ısrarıyla üye oldum ve arkadaşlarım olarak bir tane tanımadığım yok. :cat:

Bu şekilde paylaşımlarda bulunuyorum sağa-sola pek bulaşmıyorum canımı sıkmamaya gayret gösteriyorum ve yeni olduğum için biraz hevesliyim de.:mrgreen:

bende şuan eşim olmak üzere olan bayanı facebook tan buldum ama 8 sene önce liseden de tanıyor idim kendisini, yinede face olmasa onu bulamaz we mutluluğu yakalayamazdım. bu yüzden sewerim keratayı ama ıvır zıvır davetlere bende çok uyuz oluyorum
ayrıca bi şuan wc deyim yazmadıkları kalan her yediği naneyi bize haber werenlerede :cyclopsan

Motosikleti
750x
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hem okudum hemi yazdım
çevrimdışı oldum gezdim

sanmayın ki kaldık ayrı

Feyzbukta geziniyorum fatih abi. " Fason insanlarım arasında paçoz düşler üretiyorum. Piramit'in ne olduğunu bilmeyen bir tarih öğretmenim. Vatan için dökülen kanlara helal olsun demekle yetinen ve bunu söylerkende Vatan teriminin sadece topraktan ibaret olduğunu düşünüyor olmasından kaygı duyduğum VATANdaşlarım var. :salut:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar