>> FaÇa Cup<<

Hiçbir şeye benzememiş bence. Cup motoru almışsın, acaip renklere boyamışsın. Aynı rengi R1'e yapsan yine güzel olmaz.

motor değişik olmuş benim tarzım değil ama igli çekici ..peki ruhsat işini nasıl hallettin ?polisler sorun çıkarmasın yarın öbürgün.

Konu dışına çıkmayınız...

Bu,inanın çok zor motor insanın aklını başından alıyor :p

Bence tam bir eğlence makinası olmuş bunu alıp sokağa çıkacaksın sana başını çevirip tebessüm edenlere sen de aynı karşılığı verip stres atacaksın.Belki bu amaçla hazırlanmıştır. :cat:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bence cuplar sade halleriyle daha güzel

Çok emek var, Ayna yok. Zevk meselesi Yeşil değilde siyah yada gri secerdim ben olsam.

gercekten coq güzel omus ama stop neden turuncu onuda kırmızı yapsaydın keske ama gene müthiş bisey olmus eline saglık

arkadaşım tek kelime ile iğrenç ve saçma bişey olmuş ama herşeyden önce emeğe saygı uğraşmışsın onun için güzel diyorum :)

geçerli kardeşim güzel olmuş, renklerde güzel bide ayna tak 10 numara olsun :wiinkk:

güzel motor kazasız belasız kullan bak böyle temiz modifikasyonları severim :cat:

ön çamurluk dışında palayco gibi durmuşş bnje

keşke ön çamurluğa uyguladığın temayı motorun tümüne yaysaydın

Son düzenleme:
gecerli olmasına gecerlide son gecerliliği tüvtürk e gidince görürsün. tabi gidersen:mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar