F650GS km sayacı kendini sıfırlıyor

Arama bölümünde aramama rağmen bulamadım ya da göremedim; yanlış yaptıysam kusuruma bakmayın.forumu meşgul etmek istemem..
Sorum şöyle, 2005 model f650GS'i çalıştırıp gittiğinizde stop edene kadar km sayacı atmaya devam ediyor.Lakin tekrar çalıştırdığınızda sıfırdan km yazmaya başlıyor..Yani kendi kendine sıfırlanıyor..Nasıl bir çözüm bulabiliriz? Daha önce bu sorunu yaşayan oldumu? Şimdiden teşekkür ederim..

Geçmiş olsun. Üzgünüm ki göstergenin değişmesi lazım. Araştırdığım kadarıyla başka tamir metodu yok.

Orjinali işçilik dahil 1300 civarı

Çıkması 350 tl.

Ben de F650GS almayı planlıyordum. Bu sebeple oldukça fazla araştırma yaptım. Bahsettiğiniz problemden muzdarip birçok kullanıcı var. Herhalde bu modelin kronikleşmiş sorunu diye düşünüyorum.

selam
önce akünü kontrol et daha sonra akü altındaki sigortaq kutusunu sök oksitlenme varmı yoksa gösterge panelini degişecen kolay gelsin

Acıkcası biraz canım sıkıldı buna şimdi..akü önerisi için teşekkür ederim..gerekli kontrollerden sonra olanları yazarım..teşekkürler şimdiden

iyi işte üstad :) motorunuz ne kadar giderse gitsin hep sıfır hep 0 kilometre :)

İşin latifesi o tabi ama vijdan meselesi benimkisi..hayırlısıyla yarın baktıracağız..umarım düzeltebiliriz

Selam arkadaşlar km sifirlama benimde başima geldi bunun tamiri mumkunmu yoksa yenisinimi alacagiz gosterge panelinin???

göstergenin hafıza pili vardır o bozulmuştur içini açıp o pili değiştirmek gerekiyor onuda kendiniz zor yaparsınız km ve beyin tamir edenler hallederler.İstanbulday sanız maslak ta iyi bir göstergeci var.

selam aynı sorun benim motorda da oldu sigorta atmış değiştirdim ve düzeldi ayrıca akü kutup başını kontrol etmeni tavsiye ederim oksitlenmeden de etkileniyor. ben sorunu sigorta değişikliği ve kutup başını değiştirerek çözdüm

selam aynı sorun benim motorda da oldu sigorta atmış değiştirdim ve düzeldi ayrıca akü kutup başını kontrol etmeni tavsiye ederim oksitlenmeden de etkileniyor. ben sorunu sigorta değişikliği ve kutup başını değiştirerek çözdüm

Aynı sorun 2007 f650 gs de benim başımda şu an.

Sorun yaşayan arkadaşlar problemlerini hep sigorta ve kutup başı ile mi çözdüler acaba?

2005 model bmw f650gs benimde kilometre silme sorunum var yardımcı olabilirsen sevinirim.teşekkürler.0535 771 06 71.

Eskilerden bir elektronikçi bulun (teyp televizyon falan tamir eden), kondansatör, entegre vs. gibi bir derdi varsa çok ucuza hallediyorlar.

Bu soruna benzer başka bir sorun ile ben de uğraşıyorum. Şu ara yaptığım tamiratı test aşamasındayım. Sanırım Gösterge üzerinde bulunan kondansatör yüzünden bu saçmalıkla uğraşıyoruz. Ben değiştirdim saatim şimdilik düzgün sayıyor gibi. Zamanla göreceğiz elbette.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar