F650gs - 34yc247

Bu sabah Göztepe'deki evimin otoparkına indiğimde motosikletimin çalınmış olduğunu farkettim. Sabah saat 6:20'de komşulardan biri hırsızları görmüş ama yetişememiş. Tabi hemen karakola gittim, tutanak tutuldu.

34YC247 - 2007 model, kırmızı F650GS. Daha 4000 kusur km'de... :pale:

Bulunacağını ümit ediyorum..

geçmiş olsun abicim.benim oturduğum semte yakın dikkat edicem kırmızı f650gs lere

Geçmiş olsun. Motor bağlı mıydı ? Kaskosu vardır umarım. Genelde 1 saat içinde parçalıyorlar.

yazık olmuş insallah kasko vardır bide nasıl götürmüsler görenlere sordun mu?

geçmiş olsun,allah boğazlarından geçirmesin ne diyeyim:pr:

kısa yoldan,çalışmadan,ter dökmeden para ve mal kazanmaya çalışıyorlar heyhat...

neler kaybettiklerinin farkında değilller:farao:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
buyuk gecmıs olsun.
ıyıce azıttılar umarım bulursun

arkadaslar motorsiklete kasko yaptırsak kac paradır _?

Son düzenleme:
Yapılan gezileri görünce "şimdi İstanbul'da olmak vardı anasını satayım" derken, bu hırsızlık haberlerini görünce tam tersine İstanbul'da yaşamadığıma seviniyorum...

Geçmiş olsun. Umarım motosikletin bulunur.

İlk farkettiğimde çok sinirlendim ama sonra nasıl olsa kaskom var, kaskodan parayı alırım diye düşündüm. Sigortacımla konuştum ve yenileme zamanında yenilenmesi için onay vermiş olmama rağmen poliçeyi bastırmamış olduğunu öğrendim...:pr: Şimdi hasarı kendisinin karşılayacağını söylüyor. Adamın küçük bir hatası nelere maloluyor... Bin kere özür diledi. Hasarı kendisinin karşılayacağını söyledi. Bu durumda ne yapılır ki? Bulunmazsa ödeyecek diye bekliyorum...

Tek umudum, komşumun hırsızları görmüş olması. Bu akşam karakolda fotoğrafların üzerinden geçeceğiz sanırım...

hırsızların görülmüş olması çok önemli gelismeleri yazarsın hocam buraya hatta tespit ederseniz buraya fotosunu koyabilirsende koy serefsizin altına wanted yazarız

Evin otoparkı denmişken, eviniz bir sitede daire şeklinde mi? Eğer siteyse çoğu sitenin güvenlik görevlisi oluyor diye biliyorum.

Öncelikle çok geçmiş olsun, İnşallah motorunuz en kısa zamanda bulunur.

Prim ödenmediği ve poliçe kesilmesiği sürece bir hak iddia edemezsiniz. Sigorta acentesi o kadar parayı nasıl ödeyecek anlamadım ...

Ödemez ise dava açmak zorundasınız ve kolay ispatlanacak bir husus olmadığından davadan da netice alamazsınız...

İnşallah motorunuz bulunur

Selamlar Kolaylıklar .........

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
geçmiş olsun gerçekten üzüldüm.

sanırım honda ve bmw fazlaca tutulan markalar. özellikle 600rr ve f650gs ler..

İlk farkettiğimde çok sinirlendim ama sonra nasıl olsa kaskom var, kaskodan parayı alırım diye düşündüm. Sigortacımla konuştum ve yenileme zamanında yenilenmesi için onay vermiş olmama rağmen poliçeyi bastırmamış olduğunu öğrendim...:pr: Şimdi hasarı kendisinin karşılayacağını söylüyor. Adamın küçük bir hatası nelere maloluyor... Bin kere özür diledi. Hasarı kendisinin karşılayacağını söyledi. Bu durumda ne yapılır ki? Bulunmazsa ödeyecek diye bekliyorum...

Sigorta acentesi üçkağıdına benziyor . Senden primi aldı ( veya alacaktı) , cebe attı ve sigorta firmasına bildirmedi, poliçe de kesmedi tabi. Bu şekilde 30-40 tane poliçe parasını alıyor , risk gerçekleşirse de cebinden ödüyor, gerçekleşmezse ne ala, %100 kar. . Bana bunu bir sigorta acentesi anlatmıştı , bunu yapan çok acente var. Bu acente size poliçe gönderiyor muydu ? Poliçeler de düzmece olabilir.

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Bulunsada hayır gelmez ondan....

Bence de sigortacına çök.... Madem yapmadı polçeni ödesin paranı...

Geçmiş olsun.... :cat:

Hocam geçmiş olsun .:pale:Bu adileri ne yapmak lazım bilmiyorumki şimdi bir şey söyliyeceğim herkez hangi çağda yaşıyorsun diyecekler.

Sigorta acentesi üçkağıdına benziyor . Senden primi aldı ( veya alacaktı) , cebe attı ve sigorta firmasına bildirmedi, poliçe de kesmedi tabi. Bu şekilde 30-40 tane poliçe parasını alıyor , risk gerçekleşirse de cebinden ödüyor, gerçekleşmezse ne ala, %100 kar. . Bana bunu bir sigorta acentesi anlatmıştı , bunu yapan çok acente var. Bu acente size poliçe gönderiyor muydu ? Poliçeler de düzmece olabilir.

Yıllardır çalışırım bu acenteyle, bahsettiğiniz gibi birşey yapması aklımın ucundan bile geçmez. Böyle birşey olabileceğini düşünmek bile istemiyorum..

Süper Moderatör (BBRR)
İsmini vermiyim ama aynı olay marmariste oldu 500.000$ lık gezi teknesinin poliçe parası alınmış ama belge düzenlenmemiş .. sigortacıile sigortalayan mahkemelik olmuşlardı. ve işin üzücü yanı bu şirket öle no name bi şirket değil...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar