f650 GS ön disk

Arkadaşlar öncelikle tüm camiamızın bayramını kutlarım.
ben 2002 gs in ön fren diskini yedim. nasıl başardın diye sormayın çok büyük ihmalkarlık söz konusu:( fren balatasını geç değiştirdim. oda haliyle diski yedi. tornaya soktuk inceltip temizledik ama istediğim randumanı alamıyorum ve trafikte ciddi riskte oluşturuyor benim için. şimdi sorum şudur ki: orjinal diskler çok pahalı. ben ucuza yeni veya çıkma bir diski nasıl bulabilirim. mesela apprilia pegasularla gs ler birbirine çok benziyor. pegasu diski olur bmw f650 gs e olur mu?

yardım ve fikirleriniz için şimdiden çok teşekkürler herkese selamlar.

Arkadaşlar öncelikle tüm camiamızın bayramını kutlarım.
ben 2002 gs in ön fren diskini yedim. nasıl başardın diye sormayın çok büyük ihmalkarlık söz konusu:( fren balatasını geç değiştirdim. oda haliyle diski yedi. tornaya soktuk inceltip temizledik ama istediğim randumanı alamıyorum ve trafikte ciddi riskte oluşturuyor benim için. şimdi sorum şudur ki: orjinal diskler çok pahalı. ben ucuza yeni veya çıkma bir diski nasıl bulabilirim. mesela apprilia pegasularla gs ler birbirine çok benziyor. pegasu diski olur bmw f650 gs e olur mu?

yardım ve fikirleriniz için şimdiden çok teşekkürler herkese selamlar.

sanırım olabilir , bildiğim kadarıyla Pegaso ile F650GS aynı motor bloğuna sahipti disk konusunu ustanıza bi danışın bence daha doğru bir bilgi almak için .

abimde pegasso 650 var. uyumlu parçalarla ilgilibir araştırma yapmıştı zamanında.

bana söylediği kadarıyla anadol yada toros idi sanırım fren diski pegasso'ya uyuyormuş, belki f650gs'e de olabilir.

bir araştırmakta fayda var.

teşekkürler arkadaşlar. sahibinden bir tane pegaso buldum. fotoğrafını dediğiniz gibi ustaya bir göstermeyi düşünüyorum. olursa çok şanslıyım. tekrar teşekkürler.

haklısın savaş abi. sıkışık zamanda denk gelmese bu tip alternatifler düşünmezdim asla. sanırım biraz bekleyip dediğin gibi orjinalini almak gerekecek.
teşekkürler

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar