Mete, okuyoruz işte. Ben F1'in Yaşargil'i olacağım :queen:.
F in Yaşargil'i olmak güzel mantık esasında...Yani işini en iyi şekilde yapan biri olmak...Fikirlerine birikimlerine güvenmek konuya hakim olmak güzel bir duygu...
Aklıma gelen şu...madem bu bir sektör...milyonlarca hayranı var...ilgi ve dikkatle takip ediliyor...Bu hususlarda otorite olmak için bir ünvana gerek olmazmı...Üniversitelerde tez konusu olan bir organizasyon bir yarış Akademik alanda okunulası bir bölüm olamazmı...Sonuçta mekanikle alaklı içinde hız...fizik...psikoloji ve bilumum alanlarıda kapsadığına göre bu olabilir...
Mesela İstanbul Teknik Üniversitesi Formula 1 Bölümü Eğitim Öğretim Başkanlığı...ulan ne fantazi oldu ya...:queen:
F1 Öğretim Üyesi Doç.Water Colours...
Mesela Futbolda öyle ama ...Futbolda değer bulabilmen için fikirlerinin kamuoyunda yer bulabilmesi için Futbol oynamış olman lazım...
Ama F1 de parkurda yarışma ihtimalin Futbolcu olma ihtimalinden daha azdır...
Farkılı durumlar yaniii...
Şimdi gidip Halı sahada veya kapının önünde hatta evinde o yuvarlak topla buluşabilirsin...
Ama F1 de o yarış aracına binme ihtimalin...Petrol Ofisinin getirdiği Metrocity önündeki sahte dandik gp 2 aracın binme olasılığındır...Veya garip bir bilgisayar oyunun mazlum bir sürücüsü olursun...
Water...Kimi ve xxxxx size söz lan...Çok param olsun ilk işim sizlere Monza pistinde F1 seyrettirmek olacak...Herhalde yapılabilecek en güzel iyilik bu olurdu...
Son geyiğim şudur..
Watere sormuşlar...Bir adaya düştüğünde yanına alacağın 3 şey...
o da demiş ki.....
F1 izleyebilmek için TV...
Tv İzleyebilmek için Elektrik Tesisatı...
ve insanlığın hep -de ve -da yı ayrı yazmaları...