F/P Toplama Ekipman

Herkese merhaba, dün A2 direksiyon sınavını geçtim. En kısa zamanda ehliyeti de çıkartacağım. Merak ettiğim şey ise bilgisayarlarda olduğu gibi ekipmanlarda da fiyat performans ürünleri var mı acaba ? Farklı sitelerde ve Youtube'ta atıyorum "5 bin liralık oyun bilgisayarı" gibi toplama bilgisayarlar öneriyorlar. Ekipmanlar benim için yeni bir alan olduğundan dolayı düşük,orta ve yüksek kalite markalar hangisidir bilgim yok. Bütçelere göre hazır toplanmış, öneri ekipmanların olduğu bir yer arıyorum. Yardımcı olursanız çok sevinirim. Teşekkürler.

Butceye ve amacınıza gore ekıpman degısır tek bır recete yoktur. Once butceyı yazın

Mt revenge kask 350-500
Prosev m102 eldiven 100-150
Prohel colombia mont 350-500
Lbc pantolon 225-350 - venom pantolon 250-375 yada venom masfallı dizlik 60-100
4riders bot 250-350
Fiyat aralarıklarında bulmam mümkün tabi ben bunları f/p olarak yazdım daha pahalı yada daha ucuza ürünler bulunabilir bot ve venom pantolon harici diğerlerini kullandım eldiven koşlık ama yazında giyilebilir deri ve kaliteli su geçirmedi hafif üsütmesi dışında ne çok üşüttü nede dondurdu ince ve rahat bir sürüş sağlıyor baharda kullanılabilir kavurucu sıcakta yazlık eldiven alman gerekebilir lcb pantolon fermuarlı olanı var giyip çıkarması çok rahat üsütmüyor ama yazın kavurur sıcakta yağmurda apış arasından su alıyor onun dısında başka yerden su almadı yaz için venomun file modeline bakabilirsin mt kaskta o fiyata alınabilecek en iyi kask bence bütçe artarsa shark,nolan,agv modellerine bakabilirsin

Herkese merhaba, dün A2 direksiyon sınavını geçtim. En kısa zamanda ehliyeti de çıkartacağım. Merak ettiğim şey ise bilgisayarlarda olduğu gibi ekipmanlarda da fiyat performans ürünleri var mı acaba ? Farklı sitelerde ve Youtube'ta atıyorum "5 bin liralık oyun bilgisayarı" gibi toplama bilgisayarlar öneriyorlar. Ekipmanlar benim için yeni bir alan olduğundan dolayı düşük,orta ve yüksek kalite markalar hangisidir bilgim yok. Bütçelere göre hazır toplanmış, öneri ekipmanların olduğu bir yer arıyorum. Yardımcı olursanız çok sevinirim. Teşekkürler.

Bir kaç F/P ürünü olan , bildiğim markaları paylaşayım kardeşim ;

1- Kask : MT , GIVI , LS2 bazı modelleri (sharp 4 yıldız alanlar)
2- Mont : Venom , Prohel , Scoyco, 4riders,Prosev. IXON, Durt,
3- Bot : Prosev,IXON, Sidi , Rockwell, Scoyco.
4- Pantolon: Venom , Tech90
5- Eldiven : Scoyco , Prosev , Venom
6- Diğer korumalar : Venom , Scoyco

Kask: LS2 FF396 ft2
Mont: Prohel colombia
Eldiven: vexo speed(yazlık eldiven)
Pantolon/dizlik: tech90 vb./ venom mafsallı dizlik
Çizme: 4 riders breeze(yazlık)
En ucuza en güvenilir şekilde anca böyle olur. Ben de bubların aynısını kullanıyorum. Tavsiye ederim.

kendimi bi an DH' nin sistem tavsiyeleri bölümünde gibi hissettim

Ekipman konusunda hiçbir tavsiye diğerini tutmuyor. Herkesin beklentileri farklı. En iyisi büyük bir mağazaya gidip hepsini deneyerek seçmek.

çok fazla çeşit var, bi kişiye tam olan bir ekipman diğerine yaramayabilir. özellikle kask alırken kafa yapınıza göre alın. çünkü bazıları daha yuvarlak bazıları ise yanlardan basık oluyor. bu sebeple hiç kimsenin önerisi pek bi işe yaramayacaktır.
sadece güvenilir markalar önerilebilir, onun haricinde kendiniz deneyip, görüp alın derim.

arkadaşlar baya bi önermiş 4riders botlar prosev venom vs. bunlar genel olarak f/p dir. Birde youtube de fikir sahibi olup araştırma gözüyle bakman için söylüyorum çünki adam mağazasındaki ürünleri tanıtarak kombinler yapıyor en azından sektör ürünleri hakkında bilgi sahibi olur fiyat aralıklarını öğrenirsin daha bi işi bilen gözüyle malları seçersin.. Kanalın adı motosikletaksesuarları

Ekipmanı bütçeni zorlayabildiğin kadar zorlarsın öyle bilgisayarlarda ki gibi değil maalesef

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar