Bu sert plastik dizliklerin ilk kazada dönüp dize zarar vereceği söylemiyle yetiştim. Ancak 1,5 sene önce motor pantolonu giyip de yaptığım kazada dizime korumaların pek etkili olamadığı yandan darbe aldım ve 3 hafta yürüyemedim. Bence marka modelden ziyade bütçeniz neye yetiyorsa onu alın yeter ki diz ve kaval kemiğinizi korusun.
Şu dizlikleri 2 yıldır kullanıyorum. O zaman motoru alınca cebimde 'hiç' param kalınca f/p olarak alacağım en ucuz şey olarak bunu bulmuştum. Tek taraflı yaptığım kazada dizimi ve omzumu sertçe yere vurmama rağmen dizlikte sadece çizikler oluştu ve dizimde en ufak ağrı oluşmadı. Hala kullanıyorum bu arada.
![]()
Venom Mafsallı Motorsiklet Dizlik - Fiyatı, Yorumları
Mafsallı Motorsiklet Dizlik yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. - Trendyolty.gl
Sürüklenme anında bu tarz ekipmanları yetersiz buluyorum çünkü sürüklenme anında giydiğimiz pantolonlar saniyeler içinde eriyip cildimiz asfalt ile temas edecektir, bu yüzden iyi korumalara sahip motosiklet pantolonları daha sağlıklıdır.
yine scootercıları ayırdı..Buarada scooter harici motosiklet kullanan arkadaşlar bu tip mafsallı tizliklerle depolarını çizeceklerdir. Bunun önüne geçmek için de mafsallı dizliğin depoya değen iç kısımlarına mobilyalarda kullanılan yapışkan keçelerden alıp yapıştırabilirler.