f 650 mi v-storm mu ? ABS problemi

biliyorum çok klasik sorulardan birisi. enduro alacağım v-storm mu alsam f 650 mi ? öğrenciyim 2006 yılından beri motosiklet kullanıyorum yani yeterli tecrübem var her ikisini de kullanmak için. bildiğiniz gibi v-stormun abs li yani 2007 sonrası modellerinin fiyatları uçmuş vaziyette 2007 yılında 0 aldığı fiyatın üzerinde satış yapılıyor. benim bütçem de abs li modelle ya ucu ucuna yetiyor yada yetmiyor. bu yüzden de f 650 almanın aşamasındayım. fakat abs bukadar önemlimidir sizcede ? yoksa abs konusunu ben mi kafama çok takıyorum ? yardımcı olursanız çok sevinirim birçok başlık var bu konu ile ilgili haklısınız yinemi diyeceksiniz ama ben motorlar hakkında bilgi istemiyorum sadece abs konusuna bu kadar takılmalımıyım bunu öğrenmek istiyorum. saygılar.

okudunuz mu acaba dikkatli ? bmw de var diyorum v stormun abslisine bütçe yetmiyor diyorum. bu yüzden de f 650 alacağımı söylüyorum. çok mu önemli abs onu soruyorum

CBF 150'den geçiş yaparken aynı ikilemde kalmış birisi olarak sizi çok iyi anlayabiliyorum. ABS'li ve CBF'den sonra güç olarak çok zorlamasın diyerek F650GS aldım.

Bence güvenlik donanımları, bütün donanım ve aksesuardan önce geliyor. ABS belki size bir kere lazım olacak ama o zaman hayatınızın kurtulduğu zaman olabilir. F650gs konusunda sormak istedikleriniz varsa 1000 kilometrelik tecrübemle yardımcı olabilirim :).

Dikkatsiz okumuşum.

F650GS kullandım, çok güzel bir motor. V-Strom'u kullanmadım. F650, V-Strom'a göre araziye biraz daha uygun; uzun yolda ise titreşimi sebebiyle biraz daha yorucu bir motor.

2 yıl Fazer kullandım, yağmurda ve soğukta "keşke ABS'm olsaydı" diye çok düşündüm. Soğukta ve yağmurda da kullanacaksan mutlaka ABS'li motor tercih et derim, sadece güzel havada kullanacaksan ve iyi bir eğitim aldıysan yine ABS'li tercih et derim :)

cevaplar için teşekkür ederim. bmw den şaşmamam gerekiyor sanırım

BMW F650 GS 2004 den sonra çift bujili ve ABS li 2008 den sonra iki silindire geçti. F650 Yerine F650 GS düşünebilirsiniz.

v-storm, şehir içinde f650 ile kıyaslanınca dezavantaj, şehirdışında ise büyük avantajdır. ve ikisi bambaşka motorlar... ben olsam vstorm alırım ve çelik fren hortumu ile frenleri güçlendiririm. abs ıslak zeminde iyi olsa da, tecrübeli birinin kolay kolay abs ye ihtiyaç duyacağını sanmam. özellikle de iyi lastiklerle...

Sanırım sorunun doğru cevabı:

http://www.youtube.com/watch?v=-Zv3Sacl7JQ

ve

http://www.youtube.com/watch?v=dJ_UkAFW6cA

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar