Aklıma bir anım geldi bak şimdi

Birgün bir ünlü şarkıcının evindeyiz (ismi lazım değil ama hakikatten çok ünlü :mrgreen

Çünki bu arkadaş bu ünlü şarkıcının kardeşi benim de ortaokuldan arkadaşım

Neyse öyle çay içiyoruz filan muhabbet ediyoruz bu arada arkadaş erkek

Bunu cepten bir kızceğız aradı zaten tanındığından sürekli aranıyor kendisi neyse bunlar kakara kikiri on saat muhabbet ben de o aralar aylağım iş yok güç yok depresifim pek insanla görüşmüyorm zaten bu arkadaşla da tesadüf karşılaştık biryerlerde kaç sene görüşmemişiz .. 3-5 görüşüyoruz arada ben bıkmışım aynı insanlardan kafa dinleme modundayım neyse telefonu kapattı meğerse bu kızceğızle plan yapmış akşam takılacaklar vs.. bana sordu ee akşama sen ne yapıyorsun plan programın nedir?

Ben de bir planım yok dedim

Cevap: Ezik... Ben : Hıııı anlamadım :mrgreen: Eziksin sen :mrgreen: Peki eziğim ben :mrgreen:
Ezik lafını her duyduğumda bu arkadaş gelir aklıma yoksa ezikliğim mi demeliydim bilemedim :queen: Zaten bu son görüşmemiz oldu

Daha önce de caddede bir kaç görgüsüz hareketinden dolayı utanıp bu kararı almıştım velhasıl sonradan görme de olsa insandır deyip bir şans daha vereyim dedim amma velakin pişman oldum

Yani kıssadan hisse her gece caddeye inmiyorsan, gecelere akmıyorsan, bir planın programın yoksa, etrafında gereksiz insan toplulukları barındırmayıp sahte gülücükler saçmıyorsan eziksin. Bu da benden size ezik sözcüğünün başka bir anlamı