eyy!! veletler (çocuklar)

valla ben bızım burdakı cocuklarla arkadas gıbıyım en ıısı bole oluyo cunkü hem motoru koruyolar hemde zararları yok

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Durup dururken katil olma! Zaten sen kiracısın; bütün evler senin. :bounce:
Yani diyorum ki çık o evden, gir başkasına... :wiinkk:
Tercihin düzayak zemin kat olsun ki motosikletinle evinin salonuna kadar girebilesin... :cat:

kendini o çocukların yerine koy sen ne yapardın karşında güzel bir motor ve sen karıştırmıcan yapma etme dayanabilirmisin hiç ya park bulacan ya motoru satıcan başka yere taşınsan gelen gideni aratır unutma :rendeer:

bir kaç çözüm yolu; motosiklete elektrik hattı bağla, ayı kapanı kur, bubi tuzağıda olur (hem ayağından sallanan biri ibret olur :) ), pitbul besle, çocuklara zehirli çikolata dağat...

:queen::queen::queen::queen::queen::queen:

ben bizim sokağın çocuklarına hem selam veririm hemde gülümserim:)bazen benden gaz vermemi isterler,küçük bi gaz açarım,aboo nekadar güçlüymüş derler:):) şimdiye kadar hiç sorun çıkmadı.umarım arayı düzeltirsiniz..

birilerini burada kınıyorum
yok anasıymış yok babasıymış o kendini biliyor
dostum belki seninde çocuğun bi gün bi yerde birimizin motorunu kurcalayabilir
ama inanki adı üstünde onlar çocuk yapmayın desende anlamazlar bence tedbirini al ört motorun üstünü kurtul
bence

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
çocuk dediğin meraklı olur,tabi gelip inceleyecek,bakacak,hele öyle heveslendiği birşeyse...ama ters davranıp bağırmak,çağırmak hiç bi sorunu çözmez (bir öğretmen olarak çok iyi bilirim :) ) mesela sınıfta en yaramaza ne mi yaptırılır,sorumluluk verilir ve ona güvendiğin gösterilir.bence sizde en yaramazına yada en çok müdahele edene sorumluluk verin,"bak sana güveniyorum,ben yooken bu motor sana emanet,gözün gibi bakacağına eminim" gibilerinden.hatta bikaç gün sonra küçük bi çukolata alınıp verilip görevini iyi yaptığı için ödüllendirebilir :)

tavsiye için teşekküre gerek yok,rica ederim :cherry:

Banyo perdesinden bozma brandamı örtüyorum her gün, daha dokunan çocuk olmadı motora :) Brandayı tavsiye ederim.

çocuklar tehlikelidir.herkes onların küçük masum sevimli yaratıklar olduğunu düşünür ama yalandır insanları iki göz yaşıyla çok güzel kandırıp inandırabilirler.Aslında hepsi birer küçük şeytandır.Hayal güçleri çok gelişmiş olduğu için bir askerden daha fazla savaş taktiği belirleye bilirler.Sen motordan uzakalaştırmak için onlarla kavga edersen yada bağırır çağırırsan ertesi günü motorunun tekerine saplanmış bir gazoz şişesi camı , havası inmiş bir teker , iplerle süslenerek şakalaban edilmiş bir motor , oturma selesinde bir sürü yapıştırılmış sakız ve daha onların aklına gelipte benim aklıma gelemicek şeyle karşılaşabilirsin.motoru korumayı birine teslim etmek süper fikir.Her zaman işe yarar. motorla bir kaç tur attır arada onlara.motorla oynarlarsa motorun bozulacağını artık motorun onların sayılacağını söyle.Bozulursa bid egezemeyizde.İnan yutarlar.işe yaramazsa dürbünlüyü kullanırsın. :queen: :mrgreen:

ben de rastgeliyorum bazen parkettiğim yerlerde üstüne binip tınıtın yapan çocukları. bir keresinde iyice yüzsüz bi tanesine denk geldim.

orta sehpada duruyor motor. üstünde de bi velet. zıplayıp duruyo kendince gaz açıyo falan. geldiğimi gördü. istifini hiç bozmadı:

"abiğ bu motör kaç pörö" dedi.
"ne o, alcan mı beğendin mi satıım mı sana?" dedim.
"pinmesi güzel" dedi. yarıldım in lan in gidicem dedim bastım gittim:mrgreen:

önceki motorumun farlrına da sakızdan çıkan barbie stickerı falan yapıştırıp duruyolardı :queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
yahu hangisiyle başedicen bunların...anası doğurup sokağa salıyor...kapı önü veledleri bunlar...sonra araba altında kalıyorlar anası 2 gün üzülüyo 3.gün unutuyo...cahiloğlu cahil çok İstanbulda...çünkü desi babasıda cahaldı bu kitapsızların...memleket bunlara kaldı...6 çocuğu var 6 sıda dışarda kapı önünde arabaların cirit attığı yerde büyürmü...yapcak bişey yok haco kapalı yer bulmaya bak...sonra bıçakla falçatayla seleyi keser falan...

mt abi mübarek çocuklar tarlada yetişiyo..:queen:

Motosikleti
Piaggio beverly 400 / Aprilia sr gt 200
yahu hangisiyle başedicen bunların...anası doğurup sokağa salıyor...kapı önü veledleri bunlar...sonra araba altında kalıyorlar anası 2 gün üzülüyo 3.gün unutuyo...cahiloğlu cahil çok İstanbulda...çünkü desi babasıda cahaldı bu kitapsızların...memleket bunlara kaldı...6 çocuğu var 6 sıda dışarda kapı önünde arabaların cirit attığı yerde büyürmü...yapcak bişey yok haco kapalı yer bulmaya bak...sonra bıçakla falçatayla seleyi keser falan...

aga derdimi bi sen anlıyon bee

işte bu ya bu adam işten anlıyor ağzına sağlık meto....
son olarak 0 km olarak aldığım ybr nin siyah renginin üzerine kırık seramikle kalp çizdiklerinden bu yana önüme geleni pataklıyorum laftan sözden anlamaz bu velet camiası......

Unutmaki sen zamanında onların yaşındaydın, onun için tedbirini al :cherry: Brandayla ört gitsin :cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar