Eyvah! Rüzgarın Kızı soyunuyor / Ayşe Şule BİLGİÇ

Jim Beam Viski degil miydi yav

Jim beam viski diye biliyoduk ama , neyse canim adamlar bayragi dakardan gecirdi gitti hakkini yemeyelim .
Turk bayragi vardi her resimde .

Bencede Herbişey Türkçe olsun , ben halen babama yollarda mağazalarin okunuşunu anlamini çevirip duruyorum ( Babam emekli öğretmen , bide köydeki ahmet emicenin okuduğunda aklina gelenleri düşünün)

Saygilar Sevgiler

Motosikleti
Honda CBF 150, CF Moto MT 650
dergi çıkarıyor kesin
%1 kesin diyorum
(kalan %99 uda ayşenin deliliğine veriyorum, her an delirebilir fikir değiştirebilir gene çünkü hehe)

eğer dergi çıkıyorsa forum üyelerine %50 indirimli olsun ;)
hatta ilk sayısı beleş olsun hehe....

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
dergi çıkarıyor kesin
%1 kesin diyorum
(kalan %99 uda ayşenin deliliğine veriyorum, her an delirebilir fikir değiştirebilir gene çünkü hehe)

AŞB degiciliğe soyunuyormuş
soyunmak üzerine çeşitlemeler var

Evet ben gevuristandan bile duydum siz duymamışsınız.:p
AŞB dergi çıkarıyor.
Adı da 2 teker.(Sonradan değişmezse)

Doğan gurubundan tam destek var.

Ama bence abartılacak bir şey yok.

Yine de hayırlı olsun diyelim......

Motosikleti
Forza250-cygnusL
hocam şaka yapıyozz bee . öyle birşeyi tabiki kimse düşünmedi . fakat ne anlatmaya çalıştıgını merak ettim dogrusu :)

neyse birdahaki yazsını sabırsızlıkla bekliycem..

Tipim diil de.....:queen: :queen: :queen: :queen: Napiiim zorla mı?.....:wiinkk:

Şulenin arkası sağlam abileri...ondan bu coşku seli içerisinde...Doğan gurubu arkasında...inşallah bizlere motor camiasına faydalı işler yapar...şimdi doğan medya grubu içinde olduğundan sarhoş gibi kaymağını yiyor durumun...

dergi çıkarsa ne olacak konuyla alakalı 3-5 kiş alıp okur...bence tv programı yapsın herkese hitap etsin.herkes bilgilensin:cat:

bir sonuç var mı? ne yapmış Rüzgarın Kızı? ya da henüz yapmamış mı? çok merak ettim :silent: yoksa eğlence olsun diye böyle bir olta mı atmış? =)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar