Eyvah Eyvah kaza oldu!!!

:salut::salut::salut:Herkese Hayırlı Günler Bu gün saat 16:00-17:00 saatleri arasında kaza oldu.
Ben Eyüp-karaköy-ortaköy-teniköy istikametinde gidiyordum amacım TransAlp ın fiyatını sormaktı yeniköydeki Honda bayisine;neyse ortaköyü gectim yeniköy istikametinde iken,tam da eğlence merkezi REİNA nın önüne gelmeden,ileride bir kalabalık bir kalabalık renault kangoo yolda yan dönmüş plakası fırlamıs caddeye yunus ekipleri aracın basşındalar, tabi ben tam anlamadım,sol sinyal verip geçtim derken eyvah birde baktım KAWASAKİ ZX6-R yerde yatıyor komple ön taraf yo kolmuş üstelikte ön amortiör takımıda dağılmış,sol üzre yatmış,hmen sağ sinyal verdim motorumu park ettim ,kafamda aşağıya kaynar sualr döküldü,olay yerıne gittim gencin biri yerde yatıyor motorun sahibi olacak(yaralı)tam olarak ne oldugunu bilmiyorum ama sol bacagının altına bır destek koymuslardı;kardeşçiğim gecmıs olsun dedım ucuz atlatmıssın dedım,5 10 dakka basında durdum pısıkolojik teselli maksatlı yanı yalnız deılsın gıbılerden sonra tekrar geçmiş olsun diyerek yanından ayrıldım. Allah C.c. Acil şifalar verir inşallah,kardeslerım nolur bıras yavas surelım su racıngleri ,canlar yanıpta aileler kahrolmasın !!!:salut::salut::salut:

geçmiş olsun diyelim.. havalar soguk .. yerler ve lastiklerde oyle ... fren mesafesi gittikçe kısalır .. lütfen biraz daha dikkat

Hala anlamıyorum yahu, tamam racing iyi güzelde. Bu havada niye bu kadar hızlı gidersin İstanbul gibi bir yerde. Korumaları tammış demekki. Nolur arkadaşlar sizi sevenleri düşününüz. Geçmiş olsun.

Türkiyede Racing kullanmak gercekten trafiki gördükten sonra bir tahtalı köy yolu

arkadaşa acil şifalar paylaşım için teşekkürler :rendeer:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
umarımçok ciddi bir şeyi yoktur arkadaşı, tek temennim o olur

Çok acil şifalar dliyorummm her zaman her yerde motosiklet kulanıcıları olarak birbirimize desteğimizi esirgemeyelim arkadaşlar ne kadar güzel örnek bi davranış tebrik ediyorum seni arkadaşım ....

bende seni davranışından dolayı tebrik ediyorum Allah cc acil şifalar versin o arkadaşımızada inş bidaha hiç bir motorcu yaşamaz kaza durumları

arkadaşa acil şifalar.. daha dikkatli olalım lütfen.bu tür haberler okumak cok can sıkıyor...

nedir bu ya 2009 un ilk ayındayız daha burda duydugumuz kadar degildir eminim kaza habeleri ama artık olmasın. Lütfen dikkat
Acil şifalar dilerim kaza yapana

fotograflarını cektım makınenın ama koymasını beceremedim telefonla cektım 2 poz canım sıkıla sıkıla bıde gazetecı geldı yaralı yerde uzanmıs sekılde gencı fotolamak ıstıyor cocuk cekme aılem gormesın dıyor adam hala cekmek ıcın ugrasıyor :s Allah ıslah etsin bunları yaralı adamın canını sıkıyorlar mahcup bırakıyorlar aynı akbabaya benzıyo bu habercıler :s
-
-
-
kazada muhtemelen bu mevkıde otopark var araba cıkıs yaptıgı anda motor la karsılasınca motor kacmak ıcın serıt deıstırmıs sonra ıste kafa kafaya :s Allah acil şifalar versin.motora binip dewam ettiğimde istinye devlet hastanesine baglı bır ambulansla yolda karsılastım hemen mudahalede oldu çok şükür.

mevsimi geçtimde o yol sakat ani çıkışlar oluyo sağdan soldan fazla uzamamak lazım geçmiş olsun arkadaşa

motorda Kawasaki ZX-R 6 aksessuarlı rizoma takımları falan vardı amortısor takımı, abarth eksoz felan gaza getırıcı maddler :s

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Acil şifalar diliyorumm çokk çokk büyükk geçmişş olsunn :(:(:(:(

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar