Eyüpte Bayram Namazı

Bu bayram namazını son bir kaç yıldır olduğu gibi yine Eyüp Sultan Camiinde kılmak üzere bayram sabahı buluşuyoruz. Buluşuyoruz dediğime bakmayın sayımız yüzler değil :)... Birkaç kişi, ama bizde gelelim diyenleriniz olursa buyrun.

FEYSBUK SAYFAMIZ; http://www.facebook.com/home.php?#!/event.php?eid=148373108530060&ref=mf

Buluşma Noktası; Çağlayan Top Sahası (Cadde Tarafı) Önünde 06:30' da buluşup, 06:40' da hareket ederek E5 üzerinden Eyüp' e geçeceğiz.

HAVANIN NASIL OLACAĞINI MERAK EDENLER İÇİN

Bu arada ufak bir hatırlatma, bu organizasyondan çok büyük bir beklentimiz yok, malum 2008 yılında yapılanına, katılımcı sayısı 17 iken buluşma noktasında 4 kişi vardı (Ayberk, Sedat57, Ben, Tayfun "Fabio"). Bu nedenle katılım konusunda bir hayalim yok.

"KAZASIZ SÜRÜŞLER"

İstanbul'da olsam kesinlikle katılırdım. Kısmetse başka bi bayram namazında :)

08 de bende vardım ybr m ile şimdi oda yok yayayım :cherry::cherry:

Hayrola ne oldu YBR' ne? Bu arada zaten yazının başında kimlerin geldiğini yazdım. Ama kimlerin gelmek için bende varım diyip yağmur yağınca kıvıranları yazmadım, ayıp olmasın ifşa etmeyelim diye......

"KAZASIZ SÜRÜŞLER"

2 aya yakın bir süredir yok tam yaz ortası gibi sattım sadık abi 2 ay sonrada askere gidiyorum gelince bakıcaz artık..
08 yılında sabah artık hava nasıl bi soguksa caminin şadırvaninda abdest alırken su sıcak gelmişti hiç unutmam :mrgreen:

2 aya yakın bir süredir yok tam yaz ortası gibi sattım sadık abi 2 ay sonrada askere gidiyorum gelince bakıcaz artık..
08 yılında sabah artık hava nasıl bi soguksa caminin şadırvaninda abdest alırken su sıcak gelmişti hiç unutmam :mrgreen:

Hayırlısı olsun kardeşim, askerden dönünce daha iyisini alırsın İNŞALLAH.

"KAZASIZ SÜRÜŞLER"

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
of of camiinin önü super olmuştur bi sürü motorcu fln. ALLAH kabul etsin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar