Eyüp Sultanda kaza!

Bu akşam FB_BJK maçını izledikten sonra birşeyler yiyordum...

Geçen motoru ve fren sesini duyunca zaten başımdan ağşa kaynar sular döküldü..

Hemen koştuk etrafta bir erkek ve bayan arkadaşımız ..
Erkek olanda kapalı kask kolunda çizikler vardı çok şükür derken yatan bayanı gördük hemen gittik Kendisinde yarım kask varmış ...
Uzaktan sadece yerde yatıyo olarak gördük ama yanıan gittikçe gözleri dönmüştü ve acaip bir şekilde kan geliyordu kafasından ...
Hemen ambulansı aradık oraya gelen polisler sağolsun ambulans işini hızlandırdılar bir dahiliyeci doktorda geçerken durdu yardım etti..
Kullanan arkadaş da şoka girdi bayanı öle görünce İnşallah önemli kalıcı bir şey olmaz durumunu çok merak ettim doğrusu yarın sorup soruşturup öğreniriz inşlllah iyi bir haber alırız...

Havalar sıcak diye kasksız dolaşan arkadaşlar lütfen sevdiklerinizi üzmeyin...

Kazasız belasız sürüşler hepimize

Evet bayanın o hali çok kötüydü İnşallah durumu iyi olur gencecik kız

Geçmiş olsun. :pale: Yaralı arkadaş umarım iyidir.
Her zaman tam kapalı kask kullanmamız gerekiyor.

Super Moderator
geçmiş olsun umarım kalıcı hasar olmaz her ikisinde de
burdan yarım kaskları ve çene açılır kaskları tavsiye eden arkadaşlara sesleniyorum buyrun bakın olaya

Aynen öyle alper abi kaza öle 80 100 işede olmadı en fazla 50 60 ama şuan belki o bayanı Allah korusun kaybetmiş bile olabiliriz...
İnşallah birşeyi yoktur

Dua ediyorum akşamdan beri

Allah sevdiklerine bağışlasın...

Anladım ki motosiklet almak ta, sürmek te cesaret işi...

Hele yarım kaskla artçı taşımak...

Bırakın yarım kaskı, tam koruma ile artçı taşımaya bile cesaret edebileceğimi sanmıyorum...

Büyük sorumluluk...

Arkadaşlar sapasağlamdır umarım... İnşallah büyük sonuçları olmaz...

::xcrying:

Evet mehmet abi aynen öyle...

Adam iyiydi hiç bişeyi yoktu tam kaskın faydası sanırım biraz çizik vardı..

Ama kızın o gözleri dönmüş hali kafasından akan kan titreyişi gitmiyor gözümden ..
Allah inşallah sevdiklerine bağışlar

Kazazede arkadaslara Allah saglik sabir versin.

Bu yarim kasklar guvenlidir diye bi muhabbet donuyordu zamaninda, ben full face varken boynumu nasil kapatsam diye dusunur oldum.
Millet cok cesur yada ben cok odlegim.

Birkan kaza neden olmus peki panik frenden kendi mi dusmus yoksa araba falan mi carpmis yine, hizlida gitmiyorlardi dedin?

Ali arkadan clio marka bir araca vurmuş adamda öndeki minübüs yüzünden frene basmış sanırım...Adam zaten direk telefona sarıldı hemen ambulans filan aradı 1 dkka mesafe 15 dkkada geldi o ayrı bir şey zaten

Kızın durumunu anlattıgın kadarıyla gözumde canlandırdıkdıkca iyice korkar oldum bu işten. Allah sevdiklerine bağışlasın inş düzelir durumu büyük geçmiş olsun

Ali arkadan clio marka bir araca vurmuş adamda öndeki minübüs yüzünden frene basmış sanırım...Adam zaten direk telefona sarıldı hemen ambulans filan aradı 1 dkka mesafe 15 dkkada geldi o ayrı bir şey zaten

Ambulans ne zaman erken geldi ki zaten?:pr:
Ayni anda pizza soylesen pizza biter ambulans anca gelir.

Gecmis olsun diyelim bari kazayi yapan arkadaslara dusuk hizda bile boyle olmus.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar