" Eyüp sultan " da buluşalım 25/06/06. pazar

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
yazın abi beni de yazın bir mani çıkmazsa ben gelirim

akaltepe merhaba biladerim..
bende o gün kerpeden dönmüş olacagım .gebze den gelmeye calışacagım. yaz abicim benide ama gelemessem kusurumada bakma .

pardon abicim
akalteke olacaktı
kusura kalma....

Son düzenleme:
reis bu organizasyonu kerpe gezisi nedeniyle cumartesine alalım bence birde bu gittiğimiz yerde nargilede varmı varsa benide ekleyin + 1 (hanım)

Peril' Alıntı:
vallamuzocum ekme durumları değil d ekarışık biraz.vakit bulabilirsem katılacağım.dün malibu partisindeydim şirketten arkadaşlarla.ordada da fena koptuk aam bunu telafi ederim ben sen merak etme:)

Söylemistin zaten, yinede takilayim dedim, birdahakine yani bu Carsamba Bekleriz Eniste ile....:rendeer:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
AKALTEKE Kardeşim seninle gerçekten çok tanışmak istiyorum, galatada en son kalkarken senle tokalaştık öpüştük hatırlıyorsan, benim kafada usturaya vurulmuştu.

Kardeşim 25 i pazar günü biliyorsun kerpe gezisine katılacağım o yüzden gelemem ama sen sosyal bir insansın, mutlaka başka bir toplntı düzenlersin orada görüşürüz, ALLAHA EMANET OL KARDEŞİM.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Gelen sayısı o günkü büyük geziyi de göz önüne alırsak fena sayılmaz. Gelmek isteyip de gelemeyenler de var baya. İnşallah bir dahakine güzel bir cumartesi akşamını da seçeriz. Bunun peşini bırakmayalım. Trader irtibatta kal, özledim desem lafın gelişi sanacaksın ama değil.

Sayın akalteke abiciim,

Valla ben, hanım, erkut ve hanımı ile kerpeye gideceğiz. akşam saat 8 gibi orada olabirmiyim bilmiyorum ama orada olmaya çalışacağım.

ekle abi

ama şöyle olsun

camadan
CHomCHok
ŞEFFAF+1

kızmasınlar sonra bana

abi yurtdısından 1 misafirim geliyor.ikna edebiirsem onu bende gelicem

S.a.

akalteke Abim o gün altın borsasında calısıyor olacagım insallah bende gelmeyi cok istiyorum beni de ekle olurmu..
Programda Herşey çok güzel, ancak özellikle Seninle tanısmak ve muhabbetin için gelmek istiyorum..
Beni de eklersen sevinirim inşallah bende oradayım ;)

S.a.

akalteke abi listede ismimi göremedim....
yazmayı unuttun herhalde....:)
akşam görüşürüz....:cat:

ledo' Alıntı:
Kardeşim, ince düşünülmüş davetine ben de icabet etmeyi isterdim.

Ancak, bildiğin gibi, aynı gün "ehliyetli" arkadaşlarla Kerpe'ye gideceğiz, kısmetse....
ledo abiiii
''EHLİYETLİ'' .....:cat:
bu konuda daha hassas davranmalıyız...
tesekkurler

Son düzenleme:
hadı abıler 19.yokmu....???:)

pazar günü kerpe de olacagız..
ınsallah bır aksılık olmazsa bende varım.....:mrgreen:
sohbet etmek ıcın bundan ıyı fırsat bulunamaz...:cat:

Son düzenleme:
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
sayın akalteke, iş nedeniyle mardine yapacağım iki günlük seyahat nedeniyle affına sığınarak yarınki toplantıya gelemeyeceğimi üzülerek belirtmek isterim inşallah bir sonraki toplantıda görüşmek üzere diyor ve şimdiden herkese keyifli bir buluşma diliyorum

Forumdan Uzaklaştırıldı
Selamlar tamer abi kusura bakma biz Blacat ile beraber gelecektik (Sürpriz yapacaktık:pale:..) fakat adi bir Halk otobüsü bana arkadan çarptı:pr: ... :pale: onunla uğraştık. Vakit geçti gitti... Buluşmada olamadığımız için kusura bakma abi. :pale: Saygılar..

tanışmak bir kısmet olmadı....
aranıza katılamadım bu hafta ama haftaya tekrarı olacaksa aranızda olmak isterim.
herşey gönlünüzce olsun.....

akalteke abi başta olmak üzere Eyüp toplantımıza katılan herkese teşekkürler...tanıştığıma çok memnun oldum, çok güzel bir akşamdı,
saygılar ve selamlar,
hasan

Forumdan Uzaklaştırıldı
teşekkürler

akalteke önderliğinde yapılan Eyüp buluşmasına katılmaktan ve yeni arkadaşlarla tanışmaktan çok memnun oldum. teşekkürler akalteke:)

Yaşası Regal Raptor Kardeşliği

Forumdan Uzaklaştırıldı
Kısa ve öz bir buluşma oldu. Sohbet koyuydu, güldük eğlendik güzel güzel. Hiç fotoğraf çekilmedi, ortam gelmeyenler için sır oldu. Mekan'ın güzelliğini zaten fotoğraflara sığdıramazdık. Ayrıldıktan sonra 4 kişilik bir grup (Dostdark, Hunluata, AlbatrosFB'nin kardeşi ve ben demonicdreams) Beşiktaş'ta Kadıköy iskelesinin hemen yanındaki yere gidip yine koyu bir muhabbet eşliğinde bir-kaç çay içtik. Sözün özü yaşanasıca bir-kaç saat daha geçirmiş oldum. Tekrarında buluşmak üzere!..

Not: Akalteke abi; motoru aldın ya, sen şimdi boyuna Ortaköy'e gidersin... gidelim abi gidelim. Hep beraber :):)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar