Bizim insanımızda öyle bir kavram yok yalnız
Şimdi 2,5 milyon EYT'linin Akp'ye ters köşe yapıp oy vermeme zamanı.
eyt nin çıkıp çıkmamasına göre değişen bir şey olmayacaktı zaten. Oy tercihlerini değiştirdiğini sanmıyorum. Cumhur ittifakı belli Millet ittifakı belli kararsızlar hala kararsız, sandığa gidene kadar hiç bir şey belli olmaz.
Fatih'in Bizans'tan İstanbul'u alması gibi Eko Başkan da İstanbul'u küffarın elinden "2" defa alınca çok mutlu olmuştum. Hayat enerjimin kaynağı sanırım Akp'nin döt olmalara doyamaması.
Öyle deme, bak Yamuk Bozdağıt miting yapacakmış Mansur beyi göreve çağırmak için, Mansur Yavaş defaatle bunun aksine açıklama yapmış olmasına rağmen.Mansur bey kukla potansiyeline sahip gibi
KK nin bu ülkeyi yönetebileceğine zerre kadar inancım yok. Yandı keten helva.
Ne kadar abuk sabuk ilanlar astırıyor billboardlara.
Milleti sanki ikisi varmış gibi şartlandırıyorlar ya reis, ya KK.
Korkarım KK olduğu sürece reis kaybetmez.
Şimdi denyonun biri çıkar sen reiscisin der uyuz olurum.
Öyle deme, bak Yamuk Bozdağıt miting yapacakmış Mansur beyi göreve çağırmak için, Mansur Yavaş defaatle bunun aksine açıklama yapmış olmasına rağmen.![]()
Yav koskoca forumdan biri de çıkıp demiyor ki Haşmet senin CB adayı olman için miting organize ediyorum... Hayır, çok hevesli değilim ama önemli olan da bu değil mi?![]()
Akşener de sağolsun bozdu masayı. Süper gidiyoruz.
Şu aşamada iktidar karşısında birleşen bir muhalefeti bozmaya yönelik hareket eden herkesi not ediyorum şahsen.
6'lı masanın dağılması Erdoğan lehine zira milletimiz bu tür hareketleri âcizlik olarak algılar. Kafası karışık olan seçmen mühürü Erdoğan'a vurur geçer.
aday olmadığı için kukla diyorum ya zaten, Atatürk Türkiye'yi kurmak için birilerinin onayını mı bekledi?
lider gelir yönetir kardeşim, bırakın bu kafaları, Ümit hoca büyük insan, adamın amacı seçilmek yada parti başkanı olup yönetime geçip para cukkalamak değil... oy oranı yüksek kim var ise onu aday yapmak isteyen ve halkın gerçek sorunlarını dile getiren birisi... ülkenin sığınmacı sorunu, deprem bölgelerinde büyük sanayileşme, ileride su ve gıda krizi gibi büyük krizleri olmasa zaten kendisi parti kurup bu yola girmeyeceğini söylemişti... amacı ülkenin düze çıkması, KK gibi koltuk sevdalısı biri değil.
ben tarikatçilerin, oktrollerin ve aktrollerin söylemlerini kaale almıyorum.
sende de tarikatçi tipi sezdim, yanılıyor olabilirim. cemnaatçilere yer yok kardeşim, onlara aman yok.
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:11 ----------
erdoğan aday olamıyor bunu bir kabul edelim...
millet 6 lı masa dağıldı diye akp ye mi oy verecek? bu ne kadar saçma bir düşünce, yok daha neler?
istanbulda ekram imamoğlu kazandı demek biraz yanlıştır çünkü millet akp nin gitmesini istiyordu... şimdi akp ye oy vermemek için herkese oy verir bu insanlar...
saadete oy verir, genç partiye oy verir, memleket partisine oy verir, iyi partiye oy verir, zafere verir herkese oy verirler akp dışında.
Şahsen kabul ediyorum, da ben mühim değilim. Biri realiteye haber verse keşkeerdoğan aday olamıyor bunu bir kabul edelim...
... vee AKP seçilir yine, oyları dağılan muhalefet sağolsun.saadete oy verir, genç partiye oy verir, memleket partisine oy verir, iyi partiye oy verir, zafere verir herkese oy verirler akp dışında.
ben tarikatçilerin, oktrollerin ve aktrollerin söylemlerini kaale almıyorum.
sende de tarikatçi tipi sezdim, yanılıyor olabilirim. cemnaatçilere yer yok kardeşim, onlara aman yok.