- Konu Yazar
Selam herkese,
Haftaya 3 Eylül Perşembe günü başlayıp 6 gece 7 gün sürecek yaklaşık 3500 kmlik karadeniz gezisi planladım fakat kararsızım gidip gitmemekte. Gezi boyunca otellerde, pansiyonlarda kalacağım o yüzden biraz rahat gezi olacak ama karadenizin yağışından ve ikliminden korkuyorum malum Hopa'da sel felaketi oldu geçen günlerde.
1) İlk sorum geç mi kaldım karadeniz gezisi için Eylül başında yağışlar nasıl oluyor? Yağmur sıkıntı değil kıyafetler tam olacak ama tüm gün güneş görmeden de gitmek istemiyorum.
2) Artvin, Ardahan, İspir civarlarına gideceğim güvenlik konusunda sıkıntı yaşar mıyım?
3) Yanıma kimseyi bulamadım (2-3 arkadaşa sordum malesef uygun değiller), var mı katılabilecek bu geziye benle? Gerçekten ilgilenen olursa gitmeden önce bir buluşup konuşuruz detayları arkadaşla.
4) Rota, gezilecek görülecek yerler, yenilecek şeyler hakkında her türlü öneriye açığım.
Yorumlar için herkese şimdiden teşekkür ederim. Rotayı aşağıda paylaşıyorum.
1. gün Amasyada kalacağım.
3 Eylül Perşembe Yol
2. gün Orduda kalacağım.
4 Eylül Cuma Yol
3. ve 4. gün Hopada kalacağım ve Batuma da geçmeyi planlıyorum.
5 Eylül Cumartesi Yol
4.gün Ayder taraflarını gezeceğim.
6 Eylül Pazar Yol
5. gün Bayburt da kalacağım.
7 Eylül Pazartesi Yol
6. gün Boğazkale Çorum da kalacağım.
8 Eylül Salı Yol
7.gün Dönüş Yolu
9 Eylül Çarşamba Yol
Haftaya 3 Eylül Perşembe günü başlayıp 6 gece 7 gün sürecek yaklaşık 3500 kmlik karadeniz gezisi planladım fakat kararsızım gidip gitmemekte. Gezi boyunca otellerde, pansiyonlarda kalacağım o yüzden biraz rahat gezi olacak ama karadenizin yağışından ve ikliminden korkuyorum malum Hopa'da sel felaketi oldu geçen günlerde.
1) İlk sorum geç mi kaldım karadeniz gezisi için Eylül başında yağışlar nasıl oluyor? Yağmur sıkıntı değil kıyafetler tam olacak ama tüm gün güneş görmeden de gitmek istemiyorum.
2) Artvin, Ardahan, İspir civarlarına gideceğim güvenlik konusunda sıkıntı yaşar mıyım?
3) Yanıma kimseyi bulamadım (2-3 arkadaşa sordum malesef uygun değiller), var mı katılabilecek bu geziye benle? Gerçekten ilgilenen olursa gitmeden önce bir buluşup konuşuruz detayları arkadaşla.
4) Rota, gezilecek görülecek yerler, yenilecek şeyler hakkında her türlü öneriye açığım.
Yorumlar için herkese şimdiden teşekkür ederim. Rotayı aşağıda paylaşıyorum.
1. gün Amasyada kalacağım.
3 Eylül Perşembe Yol
2. gün Orduda kalacağım.
4 Eylül Cuma Yol
3. ve 4. gün Hopada kalacağım ve Batuma da geçmeyi planlıyorum.
5 Eylül Cumartesi Yol
4.gün Ayder taraflarını gezeceğim.
6 Eylül Pazar Yol
5. gün Bayburt da kalacağım.
7 Eylül Pazartesi Yol
6. gün Boğazkale Çorum da kalacağım.
8 Eylül Salı Yol
7.gün Dönüş Yolu
9 Eylül Çarşamba Yol