- Konu Yazar
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
BELKİ BU YAZDIKLARIM DOLAYI BİR KESİM TARAFINDAN TOPA TUTULAĞICAM AMA OLSUN.70 Bin nüfüslu küçük bir ilçede yaşıyorum.Hala merkezi anons sisteminin olduğu sayılı yerlerden.Belediye bu corona virüsü çıkmadan önce ve hala ölümleri anons ediyor.Günlük ortalama 5 adet vefat anonsu duyuyorum.yani haftada 35 ve ayda 140 gibi bir vefat bildirimi yani.ha tedbir almak ve virüsten korunmak konusunda herkesle hemfikirim.tedbir her zaman sonuçları değiştir.Ama asıl yazmak istediğim kısıma geçiyorum:ÖLÜM zaten vardı.BİR SONRAKİ NEFESİ ALACAĞIMIZIN HİÇ BİR GARANTİSİ YOK.şimdilerde çevremdeki insanları anlamakta zorluk çekiyorum.zaten var olan birşeyden bu kadar korkmak bana pekte mantıklı gelmiyor.Ben virüsten korunmak için gerekli tedbirlerimi aldıktan sonra virüsten önce nasıl yaşıyorsam şimdide öyle yaşamaya devam ediyorum.ha ölüm hak ve yaradan biliyor ne zaman olacağını,şu unutulmamalıki(şahsı fikrim,kabul etmeyen olabilir)virüste yaradandan gelen birşey,yani öleceksek zaten öleceğiz.bunu kendimize daha fazla zorlaştırmanın bir anlamı yok.olacak olan birşeyi engellemenin yolu yok,siz ne yaparsanız yapın zaten o olacaktır.Biz elimizden geldiğince kendimize ve çevremizdeki insanlara zarar vermemek için genel kurallara uyalım ve uymayanları uyaralım.'BİZ TEDBİRİMİZİ ALALIM,TAKDİR YARADANDAN'
herkese sağlıklı günler diliyorum.
herkese sağlıklı günler diliyorum.