Extremaya Yepyeni Bir Dert Geldi :)) Aprilia Rs 250 Hayırlı Olsun Kanka :)

Fotoları ben çektim:)
Hayırlısı Olsun Emrah abi :)

Allah Kaza Bela Göstermesin:)

Motosikleti
Piaggio beverly 400 / Aprilia sr gt 200
umarrım GTR lar buna kafa tutup motoru yakan olmaz :D çok kral bi makina türkiyede olduğunu bilmiyordum

Moderatör
Emrah bulamadım piston, haber vermeyide unuttumi ta ki bu topigi görene kadar :)
Kalyo ne zaman sattın, satarken bana niye sormadın? Hiç mi utanmadın :p Hadi sen sattın Emrah sen pistonu buldun mu ki? Bir çok soru oluştu kafamda, merak uyandı, uykum kaçtı :p

emrah abicim ya süper bu ne böyle gezdircen beni ona göree :) hayırlı olsun güle güle yak tekerini :mrgreen:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Huuuuuuuuuuuu :cat: güle oynaya kullan :rendeer:

Abi bak unutma iş çıkışında beni alcan şu motoru ıslatalım hem karanlıkta eve tek başıma giderken korkuyorum SAKIN UNUTMAA :)

kardeşim biraz geç oldu belki ama motorun hayırlısı olsun ALLAH daha iyilerini nasip etsin.

gercekten çok güzel bir makine hem 250cc hemide 2 zamanlı sesini ve son hızını bize ulaştırırsan sevinirim :)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hayırlı olsun ama bu motor yakıtı içer ya...:queen:

hayırlı olsun emrahım .. sorunsuz binmen dilegi ile.. zaten senden kaçarı yok o makinanın .......

bi tavsiye exup ı direk sinyale baglayan bi arkadaşım vardı :) neyse sen baglama :mrgreen:

hayırlı olsun emrahım .. sorunsuz binmen dilegi ile.. zaten senden kaçarı yok o makinanın .......

bi tavsiye exup ı direk sinyale baglayan bi arkadaşım vardı :) neyse sen baglama :mrgreen:

:queen::queen::queen::queen: :cherry::cherry:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar