ExTreMa'dan Çeşitli Yazılar

İhanete uğradınız mı?

• Kullanılan toplam oy
    30

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Bak şimdi bende kıllandım.:queen:

50571914zk0.jpg

iremin üstünde hayalet sevgilim var bence sallamış cogunu takma ad la düzenleyip...

Yok benim değil selçuk :)
Adamın açıklamasına hasta kaldım ama kadınlardan bıkmıs arkadaş :)
Ekleyen hatunların hakkı hesabı yokmuş :queen:

İyi bir fiyat veren olursa bende msn adresimi satıyorum arkadaşlar haberiniz olsun içinde 400den fazla sap var :p
Hergünde 3-5 sap daha ekliyor :queen::queen:

Ben msn' mi bedava verecem.. :mrgreen:

Sürekli çevrimdışı'nda bekletiyorum..Açıncada patlama başlıyor..

Yok kızmıyorumda..Yazdığım mesajlar birbirine karışıyor..

Son düzenleme:
Abi ne yaptın ya.Böyle şeyleri izledikçe moralim bozuluyor.Annem de babam da sigara içiyorlar.Onlara hep bırakmaları gerektiğini söylesem de beni tınlamıyolar.İşin kötü tarafı yaşımdan dolayı mıdır bilmiyorum ama anne sevgisi bende çok fazla babam da o şekilde.Bu sigara meretinden dolayı bize daha erken veda edeceklerinden korkuyorum.Ama abim ve ben sigara içen bir anne-babanın çocukları olmamıza rağmen ağzımıza sürmüyoruz çok şükür, sürmeyizde.
Aynı zamanda ben astım hastasıyım.Bazı durumlarda yanımda gerek bizimkiler gerek başkaları içiyolar bu mereti ben de tabi şu pis mereti solumak zorunda kalıyorum.
Herneyse sizin de kafaları ağrıttım.En kafa ağrıttığım mesaj bu olsa gerek.
Lütfen kendiniz için değil sevgikleriniz için bir şeyler yapın şu sigara konusunda.
Saygılar:bounce:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Avrupada insanlar hayatını satıyor, evini işini eşini ve arkadaşlarını kısacası satmışım dünyayı diyor. Açık artırmada her şey mümkün.

allaaaaaaaa gidio tuçik elden , yarın öbürgün "sahibinden satılık sevimli , bakımlı, mio'lu tuçik" görürsem şaşırmam , kezbanım benim ya :queen:

kim bu ya...... bende varım

allaaaaaaaa gidio tuçik elden , yarın öbürgün "sahibinden satılık sevimli , bakımlı, mio'lu tuçik" görürsem şaşırmam , kezbanım benim ya :queen:

çiço kurtarrr beniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

gereksiz insan olduunu anlamışımdır çecrımdışıyım engellemişimdir ben onu:)
öle saçma konuşan biri yok şu anda.)
kim bu:D

hee birde baya önce engellemişim silmişimde ...
o eski tuğçe yazan artık tgc yazıyo 1 senedir:)
ay içime dert oldu hehe:)

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
kiralık olsaydı belki düşünebilirdim.)

Biraz daha bekleseymiş. MSN paralı olunca daha güzel fiyatlara gider :mrgreen:

18 yıllık yeminli mali müşavirim, her türlü yemini ederim. Kitabımın üstüne, şerefimin üstüne farketmez yeter ki siz isteyin. Tel: 0 869 569 **

Şuna bitiyorum zaten abi ya

" Süper özellikli gecekondu, kapısı var, penceresi var, 4 duvarı var, kaçak çektiğimiz elektiriği var, ha bir de tavanı da var. Tel: 0 212 354 ** **

Buna bittim ben :cat:

Villasını Alana Kendisi Bedava

66003.jpg

İki çocuk annesi kadın, lüks villasını alan kişiyle birlikte olacağını açıkladı.

1.20080628153013.jpg

Deven Traboscia, ABD'nin Florida eyaletine bağlı Palm Beach'te lüks bir villada yaşıyor.

Deven eşiyle boşandıktan sonra 14 ve 21 yaşındaki iki kızıyla birlikte yaşamaya başladı.

2.20080628153034.jpg

Ancak maddi sıkıntı yaşan Deven Traboscia vilasını satmaya karar verdi. 41 yaşındaki kadın villasını satışa çıkarıp alıcı bulamayınca son derece farklı bir yöntem denemeye karar verdi.

Yalnızlıktan bıkan, hem gönlünün prensini hem de evine yeni bir alıcı bulmak isteyen Traboscia, evini kendisiyle birlikte satışa çıkardı.
Açık artırma öncesi ABD basınına konuşan Traboscia, "Yapayalnızdım ve hayatımla ilgili ne yapabileceğim hakkında en ufak bir fikrim yoktu" dedi.

Kaynak: internethaber.com

İhanete uğradınız mı?

İhaneti yaşayanlardan mısınız yoksa yaşamadım Allah yaşatmasın diyenlerden mi?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar