exper raporu ve kusur

Arkadaşlar geçen hafta motosikletimle duran trafikte arabayla adam bana arkadan vuruyor neyse tutanak tutuyorum motoru zmotoya bırakıyorum burak usta bana karşı tarafın ehliyet ve ruhsat fotokopisinin gerektiğini söyledi bende ilk defa başıma geldiği için almadım neyse adamı aradım ev taşıyorum yarın akşam ara vereyim dedi bende tamam dedim ertesi gün aradım adam numaramı engellemiş yabancı numaralarada açmıyor adamın evini buldum ev yıkılmış adam yok mahallenin bakkalindan öğrendim hangi mahalleye taşıdığını ve arabasını pilakasindan buldum arkadaşımın numarasından msj attım arabanın önünde bekliyorum diye hemen indi neyse aldım fotokopileri servise gönderdim exper gelmiş bakmış iki gün sonra msj geldi sbm den yüzde yüz ben kusurlu çıktım ve itiraz ettim üç gün içinde bana doneceklerini söylediler tekrar ben kusurlu çıkarsam ne yapmam gerekiyor tutanak resmini paylaşıyorum ben nasıl suçluyum anlamadım siz ne düşünüyorsunuz
ao81V5.jpg

Duran trafik mi ? Adam aracimla seyir halindeyken yazmis imzalamış..

Ayrıca dokunmak suretiyle vurdum cumlesinden anlaşılıyor ki ya işini biliyor ya da sigortacisini aramıs kısa bir konuşma yapmışlar.

Son düzenleme:
Duran trafikte sola dönmek için hamle yapmış benim önünden gittigimi sanmış bende karşı sokağa girecektim önümdeki aracın çıkmasını bekliyordum sonuçta arkadan vuruyor ve ben onun önüne makas atmiyorum makas atsam vursa hatamı kabul ederim

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Sigorta tahkim kurumuna başvurun. Ben gecen sene kaza yaptım %100 kusurlu iken %100 haklı duruma geldim. Tramer sonucundan sonra 10gün içinde itiraz etmeniz gerekiyor o yüzden acele edin.

http://www.sigortatahkim.org/

Sigorta şirketine itirazda bulundum 3iş günü içinde doneceklerini söylediler arkasından exper şirketini aradım nasıl oluyorda böyle oluyor dedim eğer itirazımda yine ben kusurlu görünürsem şirket avukatiyla mahkemeye gidicem dedim exper'de hakkınızı arayın dedi ve nasıl olduysa sbm'den msj geldi tekrar bu sefer yüzde yüz karşı tarafı kusurlu gösterdi bende anlamadım

Sigortacılar işi biliyor. Karşı tarafta hasar yok. Sende "% 100 kusurlu" rapora itiraz edip hakkını aramazsan şirket ödeme yapmayacak.

dur bakalım, o sigorta şirketleriniz aynımı? eğer aynıysa bunu yapmaları çok normal. çünkü araçta hasar yok sizde var. eh haliyle kusuru sizde buluyor ve ücreti karşılamıyor. farklı firma oldu mu ikisi birbiriyle kapışır.
ayrıca hocam, Yazdığınızdan çok fazla bir şey anlaşılmıyor

İki tarafta axa sigortalı tekrar msj geldi bu sefer karşı tarafı kusurlu gösterdi şu anda sıkıntı gözükmüyor düzeltme yapmışlar galiba

DKN

canavar gibi adamsın karalı :) helal olsun sana

geçmiş olsun sorunun çözüldüğüne sevindim motorda orjinalliği bozacak zareğitimi

Orjinalliğini bozacak birşey yok bakalım şu iş bitsin yazarım tekrardan en çok kızdığım nokta okadar eğitim al eğitim tekrarı yap gelsin durduğun yerde vursun birde diyorki ben senin önümden gittiğini sandım artık neyle uğraşıyorsa arabanin içinde gidon yamuldu biraz sol karenajda ve depoda çizikler var bende birşey yok

nasılda dediğim çıktı. iki tarafta kusurlu olsa, bir yolunu bulur en az kusurluyu haklı çıkarırlardı. ne çakal bunlar varya...

Cok gecmis olsun umarim en kisa zamanda hallederler... olayin cozumlenmis olmasida guzel servise soyleyebilirsin kusurlu butun parcalari belirlesinler hepsinide deistir...

nasılda dediğim çıktı. iki tarafta kusurlu olsa, bir yolunu bulur en az kusurluyu haklı çıkarırlardı. ne çakal bunlkarya.E]

Anladığım işler değil bunlar ilk defa kendim uğraşıyorum arabayla başıma gelse biraderler filan hallediyordu işte ailemdeki herkes motosiklete karşı olduğu için bana kaldı:(

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:11 ----------

Cok gecmis olsun umarim en kisa zamanda hallederler... olayin cozumlenmis olmasida guzel servise soyleyebilirsin kusurlu butun parcalari belirlesinler hepsinide deistir...

Yarın zmotoya gidicem inş bakalım

fazla anlamiyorum bu islerden ama sonunda bir silah alip adaleti kendim saglicam sanirim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar